Ennakkomyynnissä: Jämsä: Vitikkala-Jaatilanrinne, Tampere: Kämmenniemi-Viitapohja-Aitolahti

Lue lisää!

Edullinen taloyhtiönetti

Talokuitu on taloyhtiön varma nettiliittymä

Hyvään taloyhtiöön kuuluvat hyvät nettiyhteydet. Toimiva, nopea ja häiriötön netti näkyy asukkaiden viihtymisessä ja lisää taloyhtiön vetovoimaa.

ElmoNetin Talokuitu on koko taloyhtiön valokuitu, joka palvelee kasvavissa tietoliikennetarpeissa. Se on investointi, joka kantaa pitkälle: Valokuitu on ainoa nettiratkaisu, joka toimii vielä 50 vuoden päästä.

Kaikkea ei tarvitse isännöitsijän tai taloyhtiön hallituksen tietää; selvitämme valokuituasiat ymmärrettävästi.
Valokuitua harkitessanne voitte pyytää meidät mukaan yhtiökokoukseen, jotta saatte kerralla vastaukset asukkaiden ja osakkaiden kysymyksiin. Valokuidun asennus hoidetaan meillä ”avaimet käteen” ja käyttöönotossa asukkaat saavat meiltä ketterästi asiantuntija- ja asentaja-apua.

ElmoNetin taloyhtiön valokuitu, Talokuitu, on saatavilla seuraavilla paikkakunnilla:
Ruovesi, Mänttä-Vilppula, Virrat, Jämsä, Jämsänkoski, Muurame, Ylöjärvi, Alavus, Keuruu, Orivesi, Pirkkala, Tampere ja Korpilahti.


Tarkista, onko valokuitu saatavissa taloyhtiöösi ja ota yhteyttä, jos voimme auttaa taloyhtiönne nettiliittymissä.

Jos taloyhtiössäsi ei ole valokuitua, miten voit toimia?

Valokuiturakentaminen vaatii taloyhtiöltä hankintapäätöksen. Näin voit vaikuttaa:

Juttele isännöitsijälle

Kerro, että olet kiinnostunut valokuidusta ja toivot asian lisättäväksi seuraavan yhtiökokouksen asialistalle.

taloyhtio-yhtiokokous-icon

Vaikuta yhtiökokouksessa

Täällä voit taloyhtiön osakkaana olla päättämässä taloyhtiön hankinnoista – kuten valokuidusta.

Kysy asiantuntijalta

Taloyhtiöitä auttaa:

Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat, Orivesi, Jämsä, Keuruu, Korpilahti, Muurame:
Satu 044 746 4238

Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi, Alavus:
Tarja 040 824 7871

Asiantuntijamme voi tulla myös yhtiökokoukseenne. Katso alueet alempaa.

Hanki lisätietoa

Tutustu esimerkiksi näihin valokuidusta kertoviin artikkeleihin.

Netti taloyhtiöihin

valitse nopeus käyttösi mukaan:

  • Isojen tiedostojen lataamiseen
  • Elokuvien katseluun
  • Pelaamiseen
  • Etätyöskentelyyn
  • Nettisurffailuun
  • Somen käyttöön
  • Musiikin kuunteluun
  • Etätyöskentelyyn

Nopea netti ja kattavat lisäpalvelut taloyhtiön asukkaille

 

Talokuidun tarjoaman toimintavarman netin lisäksi taloyhtiön asukkaat voivat tilata lisäpalveluita tarpeidensa mukaan, kuten nopeamman nettiliittymän, ElmoNet Viihteenkanavapaketteja ja valvontakamerapalvelun.

Netissä on myös vaaran paikkoja, mutta ElmoNetin tarjoama Turvapaketti-palvelu hätistää haittaohjelmat ja virukset laitteiden kimpusta, oli sitten kyse läppäristä, tabletista tai matkapuhelimesta.

Tasa-arvoinen tietoliikenne kuuluu kaikille 

Kun taloyhtiö panostaa laadukkaaseen kiinteään verkkoon, asukkaat surffailevat netissä sutjakkaasti, eikä naapuria häiritä ärräpäillä. ElmoNetin Talokuitu nostaa taloyhtiösi uudelle tasolle: halutuin nettiliittymän perusnopeus on 100/100 Mbit/s. Talokuitu-palvelulla yhteydet tulevat edullisemmaksi, kuin jokaisen erikseen ostamana. Taloyhtiön päätettyä tehdä sopimus ElmoNetin kanssa, kytketään jokaiseen asuntoon sovittu perusnopeus ja asukkaan itse tilaamat lisäpalvelut kuten ElmoNet Viihde. Asukas voi halutessaan nostaa asuntokohtaista nettinopeutta ottamalla yhteyttä ElmoNetin asiakaspalveluun. 

Toimivat viihdepalvelut valokuidun päälle

Valokuitu mahdollistaa vakaat, toimivat viihdepalvelut sekä älykkään tulevaisuuden kuten lukuisat älykodin ratkaisut. Kaapelitelevisio on harava-antennia varmempi vaihtoehto, sillä sen kautta nautit tv-tarjonnasta ilman häiriöitä kuvan- ja äänenlaadussa – säästä riippumatta.

Suurin osa ElmoNetin valokuituasiakkaista valitsee valokuidun päälle myös kaapeli-tv-palvelun. Tutustu kaapeli-tv:n kattavaan kanavalikoimaan

Katso täältä ElmoNetin avoimet työpaikat tai lähetä avoinhakemuksesi. Lue lisää!

Taloyhtiön nettiasiantuntijat

Taloyhtiön valokuituasioissa voit olla suoraan yhteydessä  Satuun ja Tarjaan.

Satu Heikkilä
Myyntineuvottelija, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat, Orivesi, Jämsä, Keuruu, Korpilahti, Muurame
044 746 4238

Tarja Virnes
Yhteyspäällikkö, Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi, Alavus
040 824 7871

Asiakaspalvelu
puh. 03 486 4300
asiakaspalvelu@elmonet.fi

Lue lisää aiheesta:

Taloyhtiölehteen on koottu kaikki, mitä halusit tietää ElmoNetin TaloKuidusta.

Lue tästä!

Yhtiökokoukset tulevat – aika saada kunnon netti taloyhtiöön?

Lue artikkeli

Isännöitsijä: ”Taloyhtiössä ei ole koskaan kaduttu valokuitua!”

Lue haastattelu

Kysymyksiä ja vastauksia taloyhtiönetistä

Valokuituyhteys tuodaan taloyhtiön jokaiseen asuntoon liittämällä kiinteistön sisäinen puhelin- tai dataverkko valokuituverkkoon. Kun yhteys on kytketty taloyhtiöösi, voit tilata nopeamman yhteyden, TV-kanavapaketteja ja muita lisäpalveluita omien tarpeittesi mukaan.

Valokuidun asennuspäivänä ElmoNetin asentaja on veloituksetta asukkaiden apuna, jotta asuntokohtaisen päätelaitteen käyttöönotto sujuu ongelmitta. 

Kuitulaajakaistan ja langattoman yhteyden käyttönotto

Kyllä ja ei. Kun taloyhtiö tilaa valokuituyhteyden, määritetään sopimuksessa talokohtainen perusnopeus. Tämä on se nopeus, joka on vähintään kaikissa asunnoissa käytettävissä. Mikäli asukas haluaa tilata nopeamman nettiyhteyden, hän voi nostaa asuntokohtaista nopeuttaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yhä suurempi osa elämästämme tapahtuu netin varassa. Hyvä tietoliikenne on jopa elinehto kylille, kodeille ja yrityselämälle. Siinä missä 5G palvelee vallan mainiosti
liikenteessä ja monenlaisissa asioinneissa, on valokuitu kodin nettiratkaisuna ainoa, joka on voittamattoman nopea, häiriötön ja kapasiteetiltaan lähes rajaton. Kun laittaa kerralla kodin nettiyhteyden kuntoon, ei liittymää tarvitse päivittää parin vuoden välein – valokuitu vie nimittäin ratkaisuna jopa 50 vuoden päähän.

Valokuituyhteys edellyttää taloyhtiöltä hankintapäätöstä. Jotta saamme teidänkin yhtiöönne varmatoimisen netin sujuvoittamaan surffailua ja etätöitä, toimi näin:
1. Juttele isännöitsijälle. Kerro, että olet kiinnostunut valokuidusta ja toivot asiaa yhtiökokouksen esityslistalle.
2. Vaikuta yhtiökokouksessa. Täällä tehdään taloyhtiön hankintoja koskevat päätökset.
3. Kysy apua ElmoNetin myyjiltä. Jos on mitään epäselvää, asiantuntijamme tulee mielellään mukaan kokoukseenne vastaamaan mahdollisesti herääviin kysymyksiin. Näin saatte nopeiten vastaukset ja tarvitun tiedon päätöksen tekemiseksi.

Taloyhtiön valokuidun hintaan vaikuttaa moni asiaa. Kysy tarjous ElmoNetin taloyhtiömyyjältä! Voit pyytää asiantuntijan mukaan myös yhtiökokoukseenne.

Tällä hetkellä Jämsän, Jämsänkosken, Alavuden, Keuruun, Ruoveden, Virtain, Kurun, Mänttä-Vilppulan, Tampereen, Oriveden, Ylöjärven ja Pirkkalan alueilla on hyvä saatavuus ElmoNetin Talokuitu -palvelulle.