Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Näin ElmoNetin valokuitu ja laajakaista ovat saatavilla

Liity mukaan valokuituverkkoon!

ElmoNetin nopea, vakaa ja kuukaisihinnaltaan edullinen valokuitu on saatavilla Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla. Tarkista saatavuus oheisesta kartasta tai tee saatavuushaku. Lisätietoja valokuidustamme ja huippunopeista laajakaista-yhteyksistä löydät Valokuitu-pääsivulta.

Jos asut jo rakennetulla (sinisellä) valokuitualueella, voit tehdä tilauksen suoraan asiakaspalvelustamme! Uusimpiin hankealueisiin pääset tutustumaan alempana.

Ota yhteyttä

Tarkista valokuidun saatavuus

Tarkista helposti osoitehaulla, onko ElmoNetin kuitu jo kytkettävissä kotiisi!

Tutustu kartoituksessa ja rakenteilla oleviin alueisiin

 

Katso paikkakuntakohtaiset valokuituhankkeet alla olevista linkeistä ja liity mukaan, ennen kuin kaivinkone menee ohi!

ElmoNetin kanssa olet vakailla vesillä: Olemme toimineet yli 120 vuotta ja olemme asiakkaidemme omistama, 100 % kotimainen valokuituyhtiö.

Tee valokuitualoite

 

Jos asuinalueellesi ei ole vielä vedetty ElmoNetin valokuitua tai tehty valokuitukartoitusta, voit vaikuttaa asiaan tekemällä valokuitulaoitteen.

Lähetä lomakkeella tietosi, niin tarkistamme alueesi tilanteen ja toimitamme lisätietoja. Kun saamme riittävän määrän valokuidusta kiinnostuneita samalta asuinalueelta, voidaan rakentamishanke laittaa vireille. Kannattaa siis vinkata mahdollisuudesta myös naapureille!

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, vaikka valokuituhanke käynnistyisikin.