Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Kaapeli-TV

Laadukas kuva ja laajat kanavapaketit

Kaapeli-tv tuo televisioosi terävän, häiriöttömän kuvan ja äänen sekä laajan ohjelmatarjonnan.

ElmoNetin kaapeli-tv tarjoaa mukavan kattauksen peruskanavia ja lisäpalveluna makusi mukaiset kanavapaketit. Katselu on helppoa! Tarvitset vain television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin. Tilaa asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@elmonet.fi. TV-kortilla pääset kanavakaupoille 24/7 sähköisessä asioinnissa.

 

Bonuskanava TV-kortti asiakkaille heinäkuussa on MTV juniori HD kanavapaikalla 154.

Kanavapaketit

Peruskanavat

8,69€ /kk

Suomen peruskanavat, jotka näkyvät ilman TV-korttia.

TV-kortti

2,90€ /kk

TV-kortti on digiboksin tai digitv:n korttipaikkaan asetettava kortti, joka tuo mahdollisuuden tilata maksullisia kanavapaketteja tai erilliskanavia. TV-rinnakkaiskortti 1,45 € /kk.

S

-kanavapaketti 7,95€ /kk

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja.
Rinnakkaistilaus 3,98 € /kk.

M

-kanavapaketti 19,95€ /kk

Viihdettä koko perheelle: Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia BBC:ltä ja Discoveryltä sekä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja naura kippurassa kunnon komedialle. M-paketti tuo sinulle aina jotain katsottavaa.
Rinnakkaistilaus 13,97 €/kk.

L

-kanavapaketti 24,95€ /kk

Toiveiden täyttymys, todella laaja viihdepaukku: Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC:n dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia kaiken ikäisille tenaville. VIetä reipasta ulkoilmaelämää, kokkaa herkkuja, matkaile kiehtovissa kohteissa - kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa L-kanavapaketti.
Rinnakkaistilaus 17,47 €/kk.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde

-kanavapaketti 12,95€ /kk

Viihteen suurkuluttajan suosikkikatsomo tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, koukuttavinta realityä sekä viihdettä koko perheelle. Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna. Kattava valikoima lasten ja nuorten suosikkeja, joiden parissa aika kuluu siivillä. Nähtävillä vanhat klassikkosarjat sekä uudet suosikit. Tilaukseen kuuluu myös pääsy vastaavaan sisältöön MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelussa.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

-kanavapaketti 44,95€ /kk

Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kisakatsomo tarjoilee merkittävimmät urheilulajit, kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat sekä viihdettä koko perheelle. Tilaukseen kuuluu myös pääsy vastaavaan sisältöön MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelussa.

V series & film

-kanavapaketti 12,95€ /kk

V series & film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää neljä eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasat Worldin dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä lastenkanavia.

V sport golf

-kanavapaketti 19,95€ /kk

Näe yksinoikeudella U.S. Open, The Open ja PGA Championship, European Tour ja Ryder Cup. Kanavalla myös myös LPGA Tourin huippuhetket ja makasiiniohjelmia.
Rinnakkaistilaus 6,45 €/kk.

V premium

-kanavapaketti 44,95€ /kk

V premium täyttää kaikkien toiveet! Urheilun ystäville on tarjolla maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, jääkiekon MM-kilpailut ja CHL, moottoriurheilun ykkönen Formula l, MotoGP sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten golfia ja talviurheilua. Viihdetarjonnasta löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat Worldin dokumenttikanavat sekä lastenkanavia.

Discovery

-kanavapaketti 9,95€ /kk

Luonto-ohjelmia ja tiededokumentteja, rikostutkintaa ja autojen rakentelua, salakuljetusta, työskentelyä ääriolosuhteissa ja paljon muuta. Discovery esittää laajasti toimintaa ympäri maailman, tavalla joka kiehtoo ja viihdyttää monipuolisesti.

Uutiset

-kanavapaketti 4,95€ /kk

Uutiset läheltä ja kaukaa, aina ajan tasalla. Maailman suuret tapahtumat, talouden viimeisimmät muutokset ja alueellisia erikoislähetyksiä. Uutiset-paketilla tiedät missä mennään.

Urheilu

-kanavapaketti 9,95€ /kk

Urheilu-kanavapaketti tuo laajan valikoiman eri urheilulajeja katsottavaksesi. Hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, tarkkuutta vaativaa snookeria, purjehdusta, extreme-urheilua, laajasti moottoriurheilua eri sarjoista ja paljon muuta.

Historia

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Salaliitto vai alienit? Totta vai tarua? Vuoden diili vai täysi huti? Tarinannälkäisen katsojan paketti, jonka kaksi kanavaa tuovat ruutuusi toden ja uskomukset, faktat ja fiktiot.

Toto TV

-kanavapaketti 18,00€ /kk

Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Kuusi kanavaa jotka esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi kansainvälisiä huippuraveja. Yhteensä kuusi ravikanavaa.

Ruotsi

-kanavapaketti 11,95€ /kk

Ruotsi-paketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapuristamme. Kanavat tarjoavat ruotsin kielellä ajankohtaisohjelmia, lastenohjelmia, urheilua, viihdettä, sarjoja ja elokuvia.
Rinnakkaistilaus 4,95 €/kk.

Mix 3

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Valitse kolme kanavaa omaan Mixiisi.

Mix 5

-kanavapaketti 9,95€ /kk

Valitse viisi kanavaa omaan Mixiisi.

Mix 8

-kanavapaketti 15,95€ /kk

Valitse kahdeksan kanavaa omaan Mixiisi.

Kysymyksiä ja vastauksia kaapeli-TV:stä

Tarvitsetko apua? ElmoNet auttaa numerossa 03 486 4300, arkisin 8.00–16.00.

Jos olet tilannut omakotitaloosi kaapeli-TV-signaalin, näet kaapeli-TV-palvelun kuukausimaksulla automaattisesti seuraavat kanavat: 

Kanava (HD) Kanavapaikka Kanava (SD) Kanavapaikka
Yle TV1 HD 1 Yle TV1 21
Yle TV2 HD 2 Yle TV2 22
MTV3 HD 3 MTV3 23
Nelonen HD 4 Nelonen 24
Yle Teema & Fem HD 5 Yle Teema & Fem 25
Sub HD 6 Sub 26
TV5 HD 7 TV5 27
Liv HD 8 Liv 28
Jim HD 9 Jim 29
Kutonen HD 10 Kutonen 30
TLC HD 11 TLC 31
Fox HD 12 Fox 32
Ava HD 13 Ava 33
Hero HD 14 Hero 34
Alfa TV HD 15 Alfa TV 35
Frii HD 16 Frii 36
Paramount Network HD 17 Taivas TV7 65
National Geographic HD 20 National Geographic 40
Koti TV 99

Kanava                                  Taajuus
Loop 89,3
Yle Yksi 90,7
HitMix 92,2
YleX 93,7
Nostalgia 98,0
Yle Suomi 99,9
Basso 101,2
Yle Vega 102,1
Radio 957 103,3
Nova 104,7
Radio Rock 104,9
Radio Sun 105,2
SuomiRock 105,8

MIX-kanavapaketin sisältöä voi vaihtaa vaikka kerran kuukaudessa myymälöissämme, asiakaspalvelussamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@elmonet.fi tai sähköisessä asioinnissa.

Maksukanavia voit tilata myymälöistämme ja asiakaspalvelusta 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@elmonet.fi. TV-kortilla pääset kanavakaupoille 24/7 sähköisessä asioinnissa.

Tämä todennäköisemmin johtuu siitä, että kortinlukijasi tai digiboksiasi ei ole linkitetty TV-kortin kanssa. Linkitys mahdollistaa maksullisten teräväpiirtokanavien katsomisen. Linkityksen voit varmistaa myymälöistämme tai asiakaspalvelustamme 03 486 4300 ja asiakaspalvelu@elmonet.fi.