Kaapeli-TV

Laadukas kuva ja laajat kanavapaketit

Kaapeli-tv tuo televisioosi terävän ja häiriöttömän kuvan ja äänen sekä laajan ohjelmatarjonnan.

ElmoNetin kaapeli-tv tarjoaa mukavan kattauksen peruskanavia ja lisäpalveluna makusi mukaiset kanavapaketit. Katselu on helppoa! Tarvitset vain television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin. Tilaa myymälöistämme tai asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@elmonet.fi. TV-kortilla pääset kanavakaupoille 24/7 sähköisessä asioinnissa.

 

Kuukausittain vaihtuvasta bonuskanavasta ilmoitamme täällä.

Kanavapaketit

Peruskanavat

0€ /kk

Suomen peruskanavat, jotka näkyvät ilman TV-korttia

TV-kortti

2,90€ /kk

TV-kortti on digiboksin tai digitv:n korttipaikkaan asetettava kortti, joka tuo mahdollisuuden tilata maksullisia kanavapaketteja tai erilliskanavia. TV-rinnakkaiskortti 1,45 € /kk.

S

-kanavapaketti 7,95€ /kk

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja.
Rinnakkaistilaus 3,98 € /kk.

M

-kanavapaketti 19,95€ /kk

Viihdettä koko perheelle: Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia sekä BBC:ltä että Discoveryltä, siihen päälle vielä Disneyn hauskat lastenkanavat.
Rinnakkaistilaus 13,47 €/kk.

L

-kanavapaketti 24,95€ /kk

Toiveiden täyttymys, todella laaja viihdepaukku: laaja urheilutarjonta, laadukkaat BBC:n dokumentti ja luoton-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat sekä paljon lastenkanavia kaiken ikäisille tenaville.

Rinnakkaistilaus 17,47 €/kk.

C More

-kanavapaketti 9,95€ /kk

C More -pakettiin on koottu koko tarjonta, joka kattaa uusimmat menestyselokuvat sekä palkitut tv-sarjat, mm. HBO:n laatutuotannot. Näe uutuussarjat ensimmäisenä, parhaaseen katseluaikaan ja nauti elokuvista teräväpiirtona.

C More Sport

-kanavapaketti 29,95€ /kk

F1, lätkän MM, jalkapallon Mestarien Liiga, CHL, yleisurheilun Timanttiliiga, tennis, golf ja ravit - niistä on penkkiurheilijan superpaketti tehty. C More Sport -kanavapaketti tarjoaa sisällöt maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ja -lajeista. Valtavasti laadukasta katsottavaa ympäri vuoden.

C More Total

-kanavapaketti 34,95€ /kk

C More Total on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. C More Total -paketin kanavilta näet kaikki mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: kuumimmat urheilulajit, C Moren laadukkaat uutuuselokuvat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä puhuttavimpia dokumentteja. C More Total vie sinut keskelle toimintaa.

V series & film

-kanavapaketti 19,95€ /kk

V series & film, monipuolisesti viihdettä, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.

V sport golf

-kanavapaketti 19,95€ /kk

Suomen ensimmäinen golf-kanava! Näe yksinoikeudella European Tour, Ryder Cup, PGA Championship, US Open ja The Open/British Open suorina lähetyksinä alkuperäisselostuksella. Kanavalta myös LPGA Tourin huippuhetket sekä makasiiniohjelmia.

V premium

-kanavapaketti 39,95€ /kk

V premium tarjoaa kattavasti katsottavaa koko perheelle: Jalkapalloa, jääkiekkoa ja golfia maailman huippusarjoista. Leffatarjonnasta huolehtivat eri teemoihin keskittyneet ja uutuuksia esittävät elokuvakanavat, palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat ja eri ikäisten lasten iloksi mukana ovat myös Disneyn kanavat.

V sport jalkapallo

-kanavapaketti 29,95€ /kk

V sport jalkapallo -kanavapaketti tarjoaa yksinoikeudella maailman parhaita jalkapalloliigoja! Ohjelmistossa mm. UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:sen ja Fa Cupin kiinnostavimmat ottelut. Mukana myös V sport urheilu HD -kanava jolla löytyy laaja kattaus muuta suomalaiselle katsojalle suunnattua urheilua kuten jääkiekkoa, koripalloa, NFLää ja paljon muuta.

V sport jääkiekko

-kanavapaketti 29,95€ /kk

Jääkiekkofanin kanavapaketti keskittyy maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL ja KHL seuraamiseen.

V sport

-kanavapaketti 34,95€ /kk

V sport sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan yhdessä paketissa: Jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga, Skotlannin Valioliiga ja sokerina pohjalla UEFA Nations League. Jääkiekon kattauksesta vastaavat NHL ja KHL, lisäksi laajasti huippugolfia, koripallon Euroliigaa ja jenkkifutiksen NFL.

Discovery

-kanavapaketti 9,95€ /kk

Luonto-ohjelmia ja tiededokumentteja, rikostutkintaa ja autojen rakentelua, salakuljetusta, työskentelyä ääriolosuhteissa ja paljon muuta. Discovery esittää laajasti toimintaa ympäri maailman, tavalla joka kiehtoo ja viihdyttää monipuolisesti.

Muoti

-kanavapaketti 4,95€ /kk

Fashion-paketti on aina in! Fashion TV:n kaksi kanavaa tuovat kotiisi muodin, trendien ja kauneuden maailman. Koe uusimmat lifestylet, huippumuodin ja kuumimmat tapahtumat.

Uutiset

-kanavapaketti 4,95€ /kk

Uutiset läheltä ja kaukaa, aina ajan tasalla. Maailman suuret tapahtumat, talouden viimeisimmät muutokset ja alueellisia erikoislähetyksiä. Uutiset-paketilla tiedät missä mennään.

Urheilu

-kanavapaketti 9,95€ /kk

Urheilu– kanavapaketti tuo laajan valikoiman eri urheilulajeja katsottavaksesi. Hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, tarkkuutta vaativaa snookeria, purjehdusta, extreme-urheilua, laajasti moottoriurheilua eri sarjoista ja paljon muuta.

Historia

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Salaliitto vai alienit? Totta vai tarua? Vuoden diili vai täysi huti? Tarinannälkäisen katsojan paketti, jonka kaksi kanavaa tuovat ruutuusi toden ja uskomukset, faktat ja fiktiot.

Uskonto

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Ruotsinkielinen paketti, jonka kaksi kanavaa keskittyvät kristilliseen sisältöön.

Toto TV

-kanavapaketti 18,00€ /kk

Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Kuusi kanavaa jotka esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin, sekä kansainvälisiä huippuraveja. Yhteensä kuusi ravikanavaa.

Espanja

-kanavapaketti 6,95€ /kk

¡Hola! Tällä kolmen kanavan paketilla pysyt mukana espanjankielisen maailman menossa. Uutisia ja draamaa, paikallisia tapahtumia, urheilua ja politiikkaa.

Italia

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Rai-kanavat tarjoavat Italian yleisradioyhtiön monipuolisia ohjelmia: uutisia ja ajankohtaisohjelmia, urheilua, iskelmää, viihdettä ja reality-sarjoja. Rai3 on keskittynyt kulttuuriin ja alueiden paikallisohjelmiin. Avanti!

Ranska

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Bonjour! Ranskankielisen maailman suosituimmat kanavat yhdessä paketissa. Uutisia, ajankohtaisohjelmia, elokuvia ja kulttuuria.

Venäjä

-kanavapaketti 8,95€ /kk

Pakettiin sisältyy neljä venäjänkielistä kanavaa.

Saksa

-kanavapaketti 11,95€ /kk

10 saksankielistä kanavaa jotka kattavat monipuolisella sisällöllään kaiken mitä voit toivoa. Sarjoja, urheilua, elokuvia, uutisia ja ajankohtaisohjelmia.. alle sind da!

Ruotsi

-kanavapaketti 11,95€ /kk

Ruotsi-paketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapuristamme. Kanavat tarjoavat ruotsinkielellä ajankohtaisohjelmia, lastenohjelmia, urheilua, viihdettä, sarjoja ja elokuvia.

Pohjoismaiset

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Tuulahdus Skandinaviasta. Norjan ja Tanskan yleisradioyhtiöiden kanavat lähettävä laadukkaita ja mielenkiintoisia ohjelmia laidasta laitaan: Urheilua, sarjoja, elokuvia, dokumentteja, ajankohtaisohjelmia ja lastenohjelmia.

Mix 3

-kanavapaketti 6,95€ /kk

Valitse kolme kanavaa omaan Mixiisi.

Mix 5

-kanavapaketti 9,95€ /kk

Valitse viisi kanavaa omaan Mixiisi.

Mix 8

-kanavapaketti 15,95€ /kk

Valitse kahdeksan kanavaa omaan Mixiisi.

Kysymyksiä ja vastauksia kaapeli-TV:stä

Tarvitsetko apua? ElmoNet auttaa numerossa 03 486 4300, arkisin 8.00–16.00.

1 YLE TV1
2 YLE TV2
3 MTV3
4 NELONEN
5 YLE TEEMA & FEM
6 SUB
7 TV5
8 LIV
9 JIM
10 KUTONEN
11 TLC
12 FOX
13 AVA
14 NELONEN HERO
15 ALFATV
16 FRII
19 PARAMOUNT NETWORK HD
20 NATIONAL GEOGRAPHIC
21 YLE TV1 HD
22 YLE TV2 HD
23 MTV3 HD
24 NELONEN HD
25 YLE TEEMA & FEM HD
26 SUB HD
27 TV5 HD
28 LIV HD
29 JIM HD
30 KUTONEN HD
33 AVA HD
36 FRII HD
65 TAIVAS TV7

MIX-kanavapaketin sisältöä voi vaihtaa vaikka kerran kuukaudessa myymälöissämme, asiakaspalvelussamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi tai sähköisessä asioinnissa.

Maksukanavia voit tilata myymälöistämme ja asiakaspalvelusta 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi. TV-kortilla pääset kanavakaupoille 24/7 sähköisessä asioinnissa.

Tämä todennäköisemmin johtuu siitä, että kortinlukijasi tai digiboksiasi ei ole linkitetty TV-kortin kanssa. Linkitys mahdollistaa maksullisten teräväpiirtokanavien katsomisen. Linkityksen voit varmistaa myymälöistämme tai asiakaspalvelustamme 03 486 4300 ja asiakaspalvelu@elmonet.fi.