ElmoNet Oy

Maailma kehittyy valonnopeudella

ElmoNet on laajakaistaoperaattori ja kuiturakentaja. Me kytkemme kodit, kylät ja taloyhtiöt kiinni valokuituun ja autamme operaattoreita omassa mobiilitoiminnassaan. Me toimimme alueemme hyvinvoinnin ja tasa-arvoisen tietoliikenteen asialla.

Valoisa
tulevaisuus
valokuidussa.

Tulevaisuus on kestävä, kun sen rakentaa kuidulle

 

Olemme rakentaneet toimialueellemme valokuitua yli 30 vuoden aikana – jo tuhansien kilometrien verran! Itse asiassa niin paljon, että valokuitumme ulottuisi monta kertaa Suomen päästä päähän. Valokuituyhteys varmistaa, että alueella on toimiva tietoliikenne myös alati kasvavissa kaistatarpeissa, sillä valokuidun kapasiteetti on lähes rajaton ja toimii vielä vuonna 2080.

Emme pysty vielä edes kuvittelemaan, mihin kaikkeen tarvitsemme internetyhteyttä seuraavien vuosien aikana – interaktiiviset koulutuspalvelut, terveys- ja hyvinvointipalvelut, oman asuinalueemme yhteisöpalvelut sekä muut yritysten tarjoamat palvelut.  Valokuitu on myös varautumista tulevaan ja se on investointi, joka ei vanhene.

Elmo tarkoittaa
ketteryyttä ja
ylivoimaista
palveluasennetta.

Yritys

 

Olemme asiakkaidemme omistama, paikallinen laajakaistaoperaattori. Olemme vakavarainen yritys, joka tekee tasaisesti voittoa ja jonka liikevaihto on kasvanut viime vuosina.

Konserniimme kuuluu meidän lisäksemme tytäryhtiömme Elmo, joka on huikean maineen asiakaskunnassaan saavuttanut ICT-talo. Päämajaansa elmot pitävät Tampereella.

ElmoNet keskittyy valokuituyhteyksiin sekä henkilö-, taloyhtiö- ja operaattoriasiakkaiden palveluihin ja Elmo vastaa yritysasiakkaiden ICT-palveluista.

Elmo ottaa myös ElmoNetin yritysasiakkaat hoitaaksensa 1.5.2020 lähtien.

Olemme myös suomalaisen Finnet-liitto ry:n jäsen. Finnet-liitto on alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta- ja yhteistyöelin, joka tukee jäsentensä toimintaa ja lujittaa keskinäistä yhteistyötä.

Tasa-arvoinen
tietoliikenne
kuuluu kaikille.

Kylien asialla jo vuodesta 1897

 

Työskentelemme tasavertaisen tulevaisuuden puolesta. Meillä se tarkoittaa tasavertaista mahdollisuutta tietoliikenteeseen. Kaistoja, jotka ulottuvat kuntiin, kyliin ja koteihin. Tarpeita, jotka täyttyvät, tänään, huomenna ja 50 vuoden päästä. Valokuitua rakentamalla haluamme nimenomaan vaikuttaa: ihmisten hyvinvointiin, alueiden elinvoimaan sekä mahdollisuuksiin työskennellä ja asioida joustavasti omaa kotoa käsin.

120 vuotta toimimme Pohjois-Hämeen Puhelimena mahdollistaen puhelinverkkoyhteydet alueelle. Nykyään toimi-alueemme käsittää Kuoreveden, Kurun, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden, Virtain, Jämsän, Jämsänkosken ja Keuruun kunnat.

 

ElmoNetin johtoryhmä

 

Toimitusjohtaja
Juha Ahoniemi

Talousjohtaja
Maija Kulmala

Myyntijohtaja
Jari Liski

Tekninen johtaja
Hannu Lipponen

 

Hallitus

 

Tero Karhumäki pj, Tapani Elomaa vara pj, Mika Aliranta, Markus Auvinen, Juha Heinämäki, Pauli Kivimäki, Hannu Lampinen, Jaakko Majaranta ja Jussi Salmi.