Ennakkomyynnissä: Muurame: Tervamäki, Orivesi: Urheilutie-Hakamäentie, Jämsä: Muurajaisjärvi-Himoshuippu, Kangasala: Suorama, Harjunsalo, Ranta-Koivisto, Ruutana Itäpuoli

Tutustu ja tilaa!

ElmoNet Oy

Maailma kehittyy valonnopeudella

ElmoNet on alueellinen laajakaistaoperaattori ja valokuiturakentaja. Me kytkemme kodit, kylät ja taloyhtiöt kiinni varmatoimiseen valokuituun ja autamme operaattoreita omassa mobiilitoiminnassaan. Toimimme alueemme hyvinvoinnin, elinvoimaisuuden ja tasa-arvoisen tietoliikenteen mahdollistamiseksi.

Valoisa
tulevaisuus
valokuidussa.

Tulevaisuus on kestävä, kun sen rakentaa kuidulle

 

Olemme rakentaneet toimialueellemme valokuitua jo yli 30 vuoden ajan – jo tuhansien kilometrien verran! Itse asiassa niin paljon, että valokuitumme ulottuisi monta kertaa Suomen päästä päähän. Valokuituyhteys varmistaa, että alueella on toimiva tietoliikenne myös alati kasvavissa tiedonsiirtotarpeissa, sillä valokuidun kapasiteetti on lähes rajaton ja se on ainoa nettiratkaisu, joka toimii vielä vuonna 2080.

Emme pysty vielä edes kuvittelemaan, mihin kaikkeen tarvitsemme internetyhteyttä seuraavien vuosien aikana: interaktiiviset koulutuspalvelut, terveys- ja hyvinvointipalvelut, oman asuinalueemme yhteisöpalvelut sekä muut yritysten tarjoamat palvelut ovat jo suurelta osin siirtyneet nettiin.  Valokuitu on varautumista tulevaan ja se on investointi, joka ei vanhene. Kun koti on kytketty valokuituun, on se myös kiinteistön arvoa lisäävä tekijä.

Elmo tarkoittaa
ketteryyttä ja
ylivoimaista
palveluasennetta.

Yritys

 

ElmoNet on asiakkaidemme omistama, paikallinen laajakaistaoperaattori. Olemme vakavarainen yritys, joka tekee tasaisesti voittoa ja jonka liikevaihto on kasvanut viime vuosina. Tämä tuo myös asiakkaillemme turvaa.

Konserniimme kuuluu meidän lisäksemme tytäryhtiömme Elmo, joka on huikean maineen asiakaskunnassaan saavuttanut valtakunnallisesti palveluitaan tarjoava ICT-talo. Päämajaansa elmot pitävät Tampereella.

ElmoNet keskittyy valokuituyhteyksiin sekä henkilö-, taloyhtiö- ja operaattoriasiakkaiden palveluihin ja Elmo vastaa myös meidän toimialueemme yritysasiakkaiden ICT-palveluista.

Olemme suomalaisen Finnet-liitto ry:n jäsen. Finnet-liitto on alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta- ja yhteistyöelin, joka tukee jäsentensä toimintaa ja lujittaa keskinäistä yhteistyötä.

Tasa-arvoinen
tietoliikenne
kuuluu kaikille.

Kylien asialla jo vuodesta 1897

 

Työskentelemme tasavertaisen tulevaisuuden puolesta. Meillä se tarkoittaa tasavertaista mahdollisuutta tietoliikenteeseen. Kaistoja, jotka ulottuvat kuntiin, kyliin ja koteihin. Tarpeita, jotka täyttyvät tänään, huomenna ja 50 vuoden päästä. Valokuitua rakentamalla haluamme nimenomaan vaikuttaa: ihmisten hyvinvointiin, alueiden elinvoimaan sekä mahdollisuuksiin etätyöskennellä ja asioida joustavasti omasta kotoa käsin.

120 vuotta toimimme Pohjois-Hämeen Puhelimena (PHPOY) mahdollistaen puhelinverkkoyhteydet alueelle. ElmoNet-nimeen vaihdoimme vuonna 2020. Nykyään toimi-alueemme käsittää Kuoreveden, Kurun, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden, Virtain, Jämsän, Jämsänkosken ja Keuruun kunnat.

 

ElmoNetin johtoryhmä

 

Toimitusjohtaja
Jarkko Oksala

Talousjohtaja
Heli Kylmäniemi

Myyntijohtaja
Jari Peltonen

Tekninen johtaja
Hannu Lipponen

Controller
Petri Hynynen

Henkilöstöpäällikkö
Sari Toivola

 

Hallitus

 

Tero Karhumäki pj, Tapani Elomaa vara pj, Mika Aliranta, Juha Heinämäki, Pauli Kivimäki, Hannu Lampinen, Otto Huttunen, Jaakko Majaranta ja Anssi Manninen.