Ennakkomyynnissä: Alavus: keskusta, Tampere: Leinola ja Lielahti

Lue lisää!

Avoimet työpaikat

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme nyt  Ruovedelle

TOIMITUSJOHTAJAA

 Otat kokonaisvastuun ElmoNet Oy:n ja ElmoNet-konsernin johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi tuet tytäryhtiö ICT Elmo Oy:n toimintaa.

Yhtiö investoi valokuituliiketoimintaan vuosittain 3-4 milj. euroa. Tavoitteemme on kuituverkon laajentaminen ja laadukkaiden palvelujen tuottaminen asiakkaillemme.  Missiomme on tuoda tasa-arvoinen tietoliikenne kyliin ja koteihin. Toimitusjohtajana tehtäväsi on varmistaa valokuituyhtiön menestyksekäs tulevaisuus.

 

Odotamme sinulta  useamman vuoden kokemusta ja näyttöjä  liiketoiminnan johtamisesta, vahvaa talousosaamista ja hyviä henkilöjohtamisvalmiuksia. Tunnet sopimusjuridiikkaa, sinulla on hyvät neuvottelutaidot, yhteistyö- ja sidosryhmävalmiudet. Annat panoksen myyntiin ja markkinointiin, ja verkostoidut alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Vaikutat myös laajemmin mm. Finnet-liiton yhteistyössä. Olet kiinnostunut tietoliikenne- ja ICT -toimialoista sekä palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Arvostat paikallisuutta ja olet valmis pitkäjänteisesti sitoutumaan yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kehittyvässä ja vakavaraisessa konsernissa, sekä osaavien ammattilaistemme taustatuen.

Lisätietoja antavat ElmoNet Oy:n ja ElmoNet-konsernin toimitusjohtaja Juha Ahoniemi, puh.  044 7464210, hallituksen puheenjohtaja Tero Karhumäki, puh. 040 5308899 sekä Blom Company Oy:n seniorkonsultti Seija Blom, puh. 044 9765512 (voit jättää myös yhteydenottopyynnön).

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 11.12.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@blomcompany.fi

ElmoNet Oy (entinen Pohjois-Hämeen Puhelin Oy) on perustettu vuonna 1897 rakentamaan Pohjois-Pirkanmaalle toimivia tietoliikenneyhteyksiä. Samaa tehtävää hoidamme edelleenkin, mutta nykyään päätoimialamme ovat valokuitu- ja operaattoripalvelut. Asiakkaitamme ovat kuluttajat, taloyhtiöt ja muut tietoliikenneoperaattorit. ElmoNet Oy on ElmoNet-konsernin emoyhtiö. Konserniin kuuluu lisäksi tytäryhtiö ICT Elmo Oy, joka tarjoaa täydelliset ICT-palvelut yrityksille. ElmoNet Oy laajentaa toiminta-aluettaan kohti Tamperetta, Keski-Suomea ja Etelä-Pohjanmaata. Liikevaihtomme on noin 10 M€ ja koko konsernin noin 21 M€. ElmoNet Oy on vakavarainen yhtiö ja sen omavaraisuus on yli 80 %. Olemme noin 8 000 käyttäjän omistama yhtiö. Työntekijöitä ElmoNetillä on 55 ja koko konsernissa 130.

 

Avoin hakemus

Voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja siitä, millaisiin tehtäviin tähtäät. Lähetä avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry@elmonet.fi