Ennakkomyynnissä: Alavus: keskusta, Tampere: Leinola ja Lielahti

Lue lisää!

Valokuiturakentaminen

Näin valokuitu rakennetaan

Valokuiturakentaminen on investointia tulevaisuuteen: sen avulla kasvavat tiedonsiirtotarpeet katetaan vuosikymmeniksi. Alta näet, miten ElmoNetin valokuituprosessi etenee.

Ennakkomyynti

Tärkein vaihe! Vain riittävä määrä ennakkotilaajia varmistaa, että hanke ylipäänsä toteutuu. Ennakkomyyntihinta on aina myös edullisin hinta.

Hankepäätös

Jos ennakkotilaajia saadaan riittävästi, voidaan tehdä positiivinen hankepäätös! Vasta tämän jälkeen ennakkotilaukset astuvat voimaan. Mikäli hanke ei toteudu, ei asiakkaalle tule myöskään kuluja.

Jälkitilaaminen

Kuitutilaus on mahdollista missä vaiheessa hanketta tahansa, mutta mitä aiemmin tilaa, sitä edullisemmaksi valokuitu yleensä tulee. Tilauksen voi tehdä nettisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Urakoitsija

Urakoitsija ottaa valokuidun tilaajiin yhteyttä ja sopii käytännön järjestelyt: milloin kaivu suoritetaan, mitä reittiä ja mihin kuitu vedetään.

*Jälkitilaaminen on mahdollista vielä tässä vaiheessa

Kaivu

Kaivu tullaan suorittamaan valokuidun tilanneiden tonteille sovittuna ajankohtana. Huolehdimme, että kaivusta on asiakkaalle mahdol-lisimman vähän häiriötä ja piha pysyy mahdollisimman siistinä.

*Jälkitilaaminen on mahdollista vielä tässä vaiheessa

Asennus

Asennuspalvelu sopii ajan, milloin kuitu tullaan kytkemään käyttöön. Asennuskäynnillä kuitu asennetaan asiakkaan kodin sisätiloihin ja samalla kytketään päälle mahdolliset tilatut palvelut.

*Jälkitilaaminen on mahdollista vielä tässä vaiheessa

Käyttöönotto

Nyt asiakas voi nauttia häiriöttömästä ja nopeasta netistä, joka palvelee vuosikymmenet!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä