Ennakkomyynnissä: Muurame: Tervamäki, Orivesi: Urheilutie-Hakamäentie, Jämsä: Muurajaisjärvi-Himoshuippu, Kangasala: Suorama, Harjunsalo, Ranta-Koivisto, Ruutana Itäpuoli

Tutustu ja tilaa!

Valokuiturakentaminen

Näin valokuitu rakennetaan

Valokuiturakentaminen on investointia tulevaisuuteen: sen avulla kasvavat tiedonsiirtotarpeet katetaan vuosikymmeniksi. Alta näet, miten ElmoNetin valokuituprosessi etenee.

Ennakkomyynti

Tärkein vaihe! Vain riittävä määrä ennakkotilaajia varmistaa, että hanke ylipäänsä toteutuu. Ennakkomyyntihinta on aina myös edullisin hinta, joten tässä vaiheessa kannattaa toimia.

Hankepäätös

Jos ennakkotilaajia saadaan riittävästi, voidaan tehdä positiivinen hankepäätös! Vasta tämän jälkeen ennakkotilaukset astuvat voimaan – tosin liittymämaksu tulee hoidettavaksi vasta, kun valokuitu on kytketty käyttöön. Mikäli hanke ei toteudu, ei asiakkaalle tule myöskään kuluja.

Jälkitilaaminen

Kuitutilaus on mahdollista missä vaiheessa hanketta tahansa, mutta ennakkotilaamalla asiakas pääsee hyödyntämään edullisemman ennakkotilaajan hinnan. Tilauksen voi tehdä nettisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Urakoitsija

Nyt alkaa tapahtua! Urakoitsija ottaa valokuidun tilaajiin yhteyttä ja sopii käytännön järjestelyt: milloin kaivu suoritetaan, mitä reittiä ja mihin kuitu vedetään.

*Jälkitilaaminen on mahdollista vielä tässä vaiheessa

Kaivu

Sitten tositoimiin: Kaivu tullaan tekemään valokuidun tilanneiden tonteille sovittuna ajankohtana. Huolehdimme, että kaivusta on asiakkaalle mahdollisimman vähän häiriötä ja piha pysyy mahdollisimman siistinä. Kaivutyön osuus on kotitalousvähennyskelpoinen osuus valokuidun rakentamisessa.

*Jälkitilaaminen on mahdollista vielä tässä vaiheessa

Asennus

Asennuspalvelu sopii ajan, milloin kuitu tullaan kytkemään käyttöön. Asennuskäynnillä kuitu asennetaan asiakkaan kodin sisätiloihin ja samalla kytketään päälle mahdolliset tilatut palvelut.

*Jälkitilaaminen on mahdollista vielä tässä vaiheessa

Käyttöönotto

Nyt asiakas voi nauttia häiriöttömästä ja nopeasta netistä, joka palvelee vuosikymmenet! Vasta tässä kohtaa valokuituliittymä tulee maksettavaksi. Kuukausimaksut ja lisäpalveluiden, kuten kaapeli-TV:n, maksut tulevat kuukausilaskutukseen asiakkaan valinnan mukaisesti. Mikäli asukas haluaa nostaa nettinopeutta, hoituu se soittamalla asiakaspalveluumme.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä