Segment Pixel - Advertiser Pixel

Tampereen Leinolan lisämyynti on alkanut – valokuituliittymä nyt 0€!

Lue lisää
Avainlippu

Finnet-yhtiöillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Tiesitkö, että ElmoNet on osa kotimaista Finnet-liittoa  ja että 86 % Finnet-ryhmän valokuituasiakkaista on tyytyväisiä omaan valokuituyhtiöönsä? Tämä selviää liiton Kantar Finlandilla joulukuussa 2023 teettämästä tutkimuksesta*.

Tutkimuksesta selvisi, että valokuituyhtiön valintaan vaikuttaa eniten tarjottu hinta ja saatavuus paikalliselta toimijalta.

Finnet-liiton jäsenyhtiöiden asiakkaista peräti 82 % koki, että hänellä palveleva kumppani, joka on helppo tavoittaa. Lisäksi lähes kahdeksan kymmenestä vastaajasta arvioi, että hänellä on valokuitukumppani, joka pitää lupauksensa.

ElmoNetin yhtiökohtainen tulos oli kyselytutkimuksen huippua: asiakasarvio oli 4.4/5.
Tutkimuksen mukaan ElmoNet suoriutuu erittäin hyvin tavoitettavuudessa, lupausten pitämisessä ja asiantuntevuudessa.

ElmoNet rekryää tiimiinsä valoisaa valokuitu myyjää. Oletko se sinä? Hae nyt!

Valokuidun käyttäjät ovat tyytyväisimpiä kodin nettiin

Finnet-liiton 2022 vuoden käyttäjätutkimuksesta selviää, että valokuidun käyttäjät ovat äärimmäisen tyytyväisiä kotinsa nettiin, siinä missä mobiikäyttäjistä vain alle puolet on tyytyväisiä käyttämäänsä nettiyhteyteen.

Oman kodin internet-yhteyteen oltiin tyytyväisiä: 

Valokuidun käyttäjät 95 % 
Laajakaistan käyttäjät 64 % 
Mobiilikäyttäjät 47 %  

Valokuidun käyttäjien tyytyväisyyteen vaikuttivat valokuidun: 

Nopeus 89 %
Toimintavarmuus 88 %
Ympäristöystävällisyys 83 %
Hintalaatusuhde 82 % 

 

Finnet-liitto: ”Pikavoittojen tavoittelun sijaan laatu ja vastuullisuus arvoina”

Omassa tuoreessa tiedotteessaan Finnet-liitto avaa yhtiöidensä luotettavuutta seuraavasti:

Luottamus ja alueiden elinvoima ovat Finnet-yhtiöiden toiminnan lähtökohtia. Finnet-yhtiöiden jo usean sukupolven mittainen menestys rakentuu luottamukseen, alueellisen elinvoiman tukemiseen ja kestävään liiketoimintaan. Tässä toimintamallissa maksimaalisen voiton tai muu pikavoittojen tavoittelu eivät ole toiminnan keskiössä, vaan luotettavuus, laatu ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja. Lisäksi valokuidun käyttöikä on yli 50 vuotta. Siksi hankintapäätöstä tehdessäsi on hyvä pohtia, keneltä valokuituliittymän tilaat. Ostatko valokuituliittymän toimijalta, jonka koko olemassaolo perustuu siihen, että kansainvälinen pääoma on etsinyt mahdollisimman hyvää tuottokohdetta vai ostatko liittymän toimijalta, jossa asiakkaat voivat olla omistajina ja päätöksenteko perustuu asiakkaiden edun sekä paikallisen lisäarvon kasvattamiseen.”

Onko sinulla kiikarissa varma ja nopea kodin netti, mutta yhtiön valinta arveluttaa?

ElmoNetin taustoihin pääset kurkkaamaan tarkemmin täältä ja valokuitumme saatavuuden kotiisi voit tarkistaa täältä (huom. Saatavuushaun käyttö edellyttää evästeiden hyväksymistä).

Jaa artikkeli