Myynnissä: Ylöjärvi (Mutala-Vahanta-Ylinen, Kurun Penkkilä), Tampere (Aitoniitynkatu), Jämsä (Muurajaisjärvi-Himoshuippu)

Tutustu ja tilaa!

Valokuitu omakotitaloon

ElmoNet tuo varmatoimisen valokuidun omakotitaloihin

Toimimme Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Tarkista alla olevan saatavuushaun kautta, onko valokuitu jo saatavissa osoitteeseesi. Tarkempaa tietoa kartoituksessa ja rakenteilla olevista uusista valokuitualueista löydät täältä.

Tarkista valokuidun saatavuus

Tarkista osoitehaun avulla, onko ElmoNetin valokuitu kytkettävissä kotiisi.

Hinnat ja nopeudet

Valokuidun kokonaishinta omakotitalolle muodostuu kertaluonteisesta valokuituliittymästä + ElmoNetin osakkeesta + kuukausimaksuista. Valokuituliittymän hinta vaihtelee alueittain. Mikäli et vielä ole hankkinut valokuituliittymää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun kuituliittymä on hankittu ja kytketty käyttöösi, voit valita tarpeeseesi sopivan nettinopeuden alla olevista vaihtoehdoista. Nopeutta voit muuttaa milloin tahansa!

 • Uusi huippunopeus!
 • Rajattu saatavuus

  99,90 € /kk

 • Vaativaan peli- ja viihdekäyttöön
 • Koko kodin laitteille
 • Etätyöskentelyyn

  49,90 € /kk

 • Isojen tiedostojen lataamiseen
 • Elokuvien katseluun
 • Pelaamiseen
 • Etätyöskentelyyn

  44,90 € /kk

 • Nettisurffailuun
 • Somen käyttöön
 • Musiikin kuunteluun
 • Etätyöskentelyyn

  34,90 € /kk

ElmoNet palvelee avaimet käteen -periaattella.

Jos olet kiinnostunut ElmoNetin valokuidusta, täytä oheinen lomake

Lähetä lomakkeella tietosi, niin toimitamme lisätietoja. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua tilaajaksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mikäli jonkin jää vielä askarruttaamaan, olethan yhteydessä asiakaspalvaluumme. Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut ElmoNetin valokuidusta, aloita tarkistamalla saatavuus kätevästi tämän sivun alussa olevalla osoitehaulla. Voit myös olla yhteydessä asikaspalveluumme tai myyjiimme, yhteystiedot löydät täältä.

Valokuidun kokonaishinta omakotitalolle muodostuu kertaluonteisesta valokuituliittymästä + ElmoNetin osakkeesta + kuukausimaksuista valitun nopeuden ja mahdollisten lisäpalveluiden mukaan. Valokuituliittymän hinta vaihtelee alueittain, sillä kuitu kaivetaan maan alle. Ota meihin yhteyttä, niin annamme mielellämme tietoa aluekohtaisista hinnoitteluista.

ElmoNetin TV-palvelut saat joko kaapeli-tv-liittymäsi kautta tai ElmoNet Viihde -palvelun avulla. Molemmista saat lukuisia erilaisia kanavapaketteja tarkalla kuvalla ja laadukkaalla äänellä – myös teräväpiirtona. Tutustu tarkemmin palveluihin täällä.

Pääset tutustumaan tarkemmin valokuiturakentamisen vaiheisiin täällä.

Kyllä! ElmoNetin valokuitu on saatavilla myös taloyhtiöille, sekä rivitaloihin että kerrostaloihin. Pääset tutustumaan tarkemmin ElmoNetin Talokuituun täällä.

Yhä suurempi osa elämästämme tapahtuu netin varassa. Hyvä tietoliikenne on jopa elinehto kylille, kodeille ja yrityselämälle. Siinä missä 5G palvelee vallan mainiosti liikenteessä ja monenlaisissa asioinneissa, on valokuitu kodin nettiratkaisuna ainoa, joka on voittamattoman nopea, häiriötön ja kapasiteetiltaan lähes rajaton. Kun laittaa kerralla kodin nettiyhteyden kuntoon, ei liittymää tarvitse päivittää parin vuoden välein – valokuitu vie nimittäin ratkaisuna jopa 50 vuoden päähän.