Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Viaplay

Viaplay

Viaplay-suoratoistopalvelusta näet laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat.

Sisällöt kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.

Viaplay Leffat & Sarjat
12,99 €/kk

Viaplay-suoratoistopalvelusta näet laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. Ei määräaikaa.

Viaplay Total
44,99 €/kk

Viaplay Total -paketilla näet laajan kattauksen huippu-urheilua, kuten Formula 1:sen, Valioliigan, Bundesliigan, UEFA Europa ja Conference Leaguen, jääkiekon MM-kilpailut, NHL:n ja MotoGP:n, sekä laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi palvelusta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. Ei määräaikaa.

Katso offline-tilassa
Tallenna haluamasi ohjelma offline-tilaan puhelimeen tai tablettiin ja katso ilman nettiyhteyttä

Ei mainoksia
Ei hermoja koittelevia mainoksia tai muita katkoja, kun katsot lempiviihdettäsi!

Kaikella ja koko EU:ssa

Kaikilla laitteilla: Puhelimella, tietokoneella, tabletilla tai äly-TV:llä. Niin kuin haluat ja silloin kun haluat. Kaikkialla EU:ssa.

Tilaa Viaplay tästä!

Tällä lomakkeella voit tilata Viaplay Leffat & Sarjat hintaan 12,99 €/kk tai Viaplay Totalin hintaan 44,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaisuutta – voit perua tilauksen koska tahansa.