Edullinen taloyhtiönetti

Hyvään taloyhtiöön kuuluvat hyvät yhteydet

Taloyhtiön asioiden hoitaminen on kokonaisvaltaista työtä: ennakointia, tiedonhakua, tarjouspyyntöjä ja tiedottamista. Toimiva nettiyhteys näkyy asukkaiden viihtymisessä ja lisää taloyhtiön vetovoimaa. 

Kaikkea ei tarvitse isännöitsijän tai taloyhtiön hallituksen tietää; hyvä yhteistyökumppani osaa selvittää asiat ymmärrettävästi. ElmoNet on taloyhtiöiden kumppani toimivissa, tämän päivän tietoliikenneyhteyksissä. Valokuitu on tämän päivän toimivin tietoliikenneratkaisu ja se palvelee vielä 50 vuoden päästä.

Meiltä saa aina ketterästi asiantuntija- ja asentaja-apua  ja yhteydenottoihin vastaa aina ihminen.

Tarkista alta, onko valokuitu saatavissa taloyhtiöösi ja ota yhteyttä, jos voimme auttaa taloyhtiönne nettiasioissa. 

Tasa-arvoinen tietoliikenne kuuluu kaikille

Kun taloyhtiö panostaa laadukkaaseen kiinteään verkkoon, asukkaat surffailevat netissä sutjakkaasti, eikä naapuria häiritä ärräpäillä. Siksi panostamme nettiyhteyksien laatuun ja tietoliikenteen nopeuteen. ElmoNetin Talokuitu -palvelu nostaa taloyhtiösi uudelle tasolle: palvelun halutuin nettiliittymän perusnopeus on nimittäin 100/50 Mbit/s. Talokuitu-palvelulla yhteydet tulevat edullisemmaksi, kuin jokaisen erikseen ostamana. Hankinnasta päättää yhtiökokous. Taloyhtiön päätettyä tehdä sopimus ElmoNetin kanssa, kytketään jokaiseen asuntoon sovittu perusnopeus ja asukkaan itse tilaamat lisäpalvelut kuten ElmoNet Viihde.

Tuomme älykkään tulevaisuuden ja toimivat viihdepalvelut valokuidun päälle

Kaapelitelevisioverkko on harava-antennia varmempi vaihtoehto, sillä sen kautta nautit tv-tarjonnasta ilman häiriöitä kuvan- ja äänenlaadussa – säästä riippumatta.

Tutustu kaapeli-tv:n kattavaan kanavalikoimaan

Lisäpalvelut taloyhtiön asukkaille

Talokuidun tarjoaman toimintavarman netin lisäksi taloyhtiönne asukkaat voivat tilata lisäpalveluita tarpeidensa mukaan, kuten nopeamman nettiyhteyden, ElmoNet Viihteen, kanavapaketteja ja valvontakamerapalvelun.

Netissä on myös vaaran paikkoja, mutta ElmoNetin tarjoama Turvapaketti-palvelu hätistää haittaohjelmat ja virukset laitteiden kimpusta, oli sitten kyse läppäristä, tabletista tai matkapuhelimesta.

 

Kysymyksiä ja vastauksia taloyhtiönetistä

Valokuituyhteys tuodaan taloyhtiön jokaiseen asuntoon liittämällä kiinteistön sisäinen puhelin- tai dataverkko valokuituverkkoon. Kun yhteys on kytketty taloyhtiöösi, voit tilata nopeamman yhteyden, TV-kanavapaketteja ja muita lisäpalveluita omien tarpeittesi mukaan.

Valokuidun asennuspäivänä ElmoNetin asentaja on veloituksetta asukkaiden apuna, jotta asuntokohtaisen päätelaitteen käyttöönotto sujuu ongelmitta. 

Kuitulaajakaistan ja langattoman yhteyden käyttönotto

Kyllä ja ei. Kun taloyhtiö tilaa valokuituyhteyden, määritetään sopimuksessa talokohtainen perusnopeus. Tämä on se nopeus, joka on vähintään kaikissa asunnoissa käytettävissä. Mikäli asukas haluaa tilata nopeamman nettiyhteyden, hän voi nostaa asuntokohtaista nopeuttaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yhä suurempi osa elämästämme tapahtuu netin varassa. Hyvä tietoliikenne on jopa elinehto kylille, kodeille ja yrityselämälle. Siinä missä 5G palvelee vallan mainiosti
liikenteessä ja monenlaisissa asioinneissa, on valokuitu kodin nettiratkaisuna ainoa, joka on voittamattoman nopea, häiriötön ja kapasiteetiltaan lähes rajaton. Kun laittaa kerralla kodin nettiyhteyden kuntoon, ei liittymää tarvitse päivittää parin vuoden välein – valokuitu vie nimittäin ratkaisuna jopa 50 vuoden päähän.

Valokuituyhteys edellyttää taloyhtiöltä hankintapäätöstä. Jotta saamme teidänkin yhtiöönne varmatoimisen netin sujuvoittamaan surffailua ja etätöitä, toimi näin:
1. Juttele isännöitsijälle. Kerro, että olet kiinnostunut valokuidusta ja toivot asiaa yhtiökokouksen esityslistalle.
2. Vaikuta yhtiökokouksessa. Täällä tehdään taloyhtiön hankintoja koskevat päätökset.
3. Kysy apua ElmoNetin myyjiltä. Jos on mitään epäselvää, asiantuntijamme tulee mielellään mukaan kokoukseenne vastaamaan mahdollisesti herääviin kysymyksiin. Näin saatte nopeiten vastaukset ja tarvitun tiedon päätöksen tekemiseksi.

Taloyhtiölle valokuidun hinta muodostuu osakkeista sekä asuntokohtaisista perusnopeuksista. Taloyhtiö hankkii omistukseensa ElmoNetin osakesarjoja ½ taloyhtiön asuntojen määrästä (yksi osake 310 €). Asuntokohtaisten perusnopeuksien kuukausimaksut laskutetaan taloyhtiöltä, joka puolestaan laskuttaa ne tyypillisesti yhtiövastikkeessaan. Jos asukas haluaa asuntoonsa lisää nettinopeutta ja esim. viihdepalvelun, hän voi tilata sen suoraan ElmoNetin asiakaspalvelusta.

Esimerkki:

Jos taloyhtiössä on 10 asuntoa

5 x 310 € yhteensä 1550 € eli

155 € /asunto

Palveluhinta esimerkki:

Perusnopeus 50/50 Mbit/s 15,90 €/kk /asunto

Kaapeli-TV 4,73 €/kk /asunto

Tällä hetkellä Jämsän, Jämsänkosken, Keuruun, Ruoveden, Virtain, Kurun, Mänttä-Vilppulan alueilla on hyvä saatavuus ElmoNetin Talokuitu -palvelulle.

Asiantuntijat ovat apunasi! Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Ota yhteyttä