Edullinen taloyhtiönetti

Hyvään taloyhtiöön kuuluu hyvät tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiön asioiden hoitaminen on kokonaisvaltaista työtä: ennakointia, tiedonhakua, tarjouspyyntöjä ja tiedottamista. Toimiva nettiyhteys näkyy asukkaiden viihtyvyydessä ja lisää taloyhtiön vetovoimaa. 

Kaikkea ei tarvitse isännöitsijän tai taloyhtiön hallituksen tietää; hyvä yhteistyökumppani osaa selvittää asiat ymmärrettävästi. ElmoNet on taloyhtiöiden kumppani toimivissa, tämän päivän tietoliikenneyhteyksissä. Valokuituun perustuva nettiyhteys on tämän päivän toimivin tietoliikenneratkaisu ja palvelee vielä 50 vuoden päästä.
Meiltä saa aina ketterästi asiantuntija- ja asentaja-apua  ja yhteydenottoihin vastaa aina ihminen.

Tarkista tästä, onko valokuitu saatavilla taloyhtiöösi. 

Tasa-arvoinen tietoliikenne kuuluu kaikille

Kun panostaa laadukkaaseen kiinteään verkkoon, asukkaat surffailevat netissä sutjakkaasti, eikä naapuria häiritä ärräpäillä. Siksi emme tyydy tarjoamaan ”ihan kivaa” kiinteistöliittymää, vaan panostamme nettiyhteyksien laatuun ja tietoliikenteen nopeuteen. ElmoNetin Talokuitu -palvelu nostaa taloyhtiösi uudelle tasolle: palvelun halutuin nettiliittymän perusnopeus on nimittäin 100/10 Mbit/s. Talokuitu-palvelulla yhteydet tulevat edullisemmaksi, kuin jokaisen erikseen ostamana. Hankinnasta päättää yhtiökokous. Taloyhtiön päätettyä tehdä sopimus ElmoNetin kanssa, kytketään jokaiseen asuntoon sovittu perusnopeus ja asukkaan itse tilaamat lisäpalvelut kuten ElmoNet Viihde.

Tuomme älykkään tulevaisuuden ja toimivat viihdepalvelut valokuidun päälle

Kaapelitelevisioverkko on harava-antennia varmempi vaihtoehto, sillä sen kautta nautit tv-tarjonnasta ilman häiriöitä kuvan- ja äänenlaadussa – säästä riippumatta.

Tutustu kaapeli-tv:n kattavaan kanavalikoimaan

Lisäpalvelut taloyhtiön asukkaille

 

Talokuidun tarjoaman toimintavarman netin lisäksi taloyhtiönne asukkaat voivat tilata lisäpalveluita tarpeidensa mukaan, kuten nopeamman nettiyhteyden, ElmoNet Viihteen, kanavapaketteja ja valvontakamerapalvelun.

Netissä on myös vaaran paikkoja, mutta ElmoNetin tarjoama Turvapaketti-palvelu hätistää haittaohjelmat ja virukset laitteiden kimpusta, oli sitten kyse läppäristä, tabletista tai matkapuhelimesta.

Kysymyksiä ja vastauksia taloyhtiönetistä

Valokuituyhteys tuodaan taloyhtiön jokaiseen asuntoon liittämällä kiinteistön sisäinen puhelin- tai dataverkko valokuituverkkoon. Kun yhteys on kytketty taloyhtiöösi, voit tilata nopeamman yhteyden, TV-kanavapaketteja ja muita lisäpalveluita omien tarpeittesi mukaan.

Kuitulaajakaistan ja langattoman yhteyden käyttönotto

Asiantuntijat ovat apunasi! Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Ota yhteyttä