Ennakkomyynnissä: Muurame: Tervamäki, Orivesi: Urheilutie-Hakamäentie, Jämsä: Muurajaisjärvi-Himoshuippu, Kangasala: Suorama, Harjunsalo, Ranta-Koivisto, Ruutana Itäpuoli

Tutustu ja tilaa!

Yrittäjien aamubrunssi Alavudella, ilmoittaudu nyt!

Kaivinkoneet ilmestyvät Alavuden katukuvaan, kun ElmoNetin valokuiturakentaminen alueella alkaa. Valokuidun ennakkomyynti poiki riittävästi tilaajia, ja positiivinen hankepäätös saatiin aikaiseksi toukokuussa.

Valokuituyhtiö ElmoNet ja ICT-talo Elmo kutsuvat Alavuden yrittäjät ja yritykset mukaan aamubrunssille kuulemaan tärkeää asiaa alueen valokuiturakentamisesta ja siitä, mitä valokuitu mahdollistaa yrityksille.

Aamubrunssi Hotelli Alavudella keskiviikkona 8.6.2022 klo 8.30-10

Osoite: Järviluomantie 4, 63300 Alavus.
Ilmoittautumisia otetaan vastaan maanantaihin 6.6. asti. Ilmoittaudu sähköpostilla: jani.valkonen@elmo.fi

Lisätietoja Alavuden valokuituhankkeesta löydät täältä.

Mikä ElmoNet?

Mikä Elmo?

Elmo on valtakunnallinen ICT-talo, joka tarjoaa täydelliset ICT-palvelut yrityksille: palvelukattaus käsittää tietoliikenne- ja viestintäpalvelut, konesali- ja pilvipalvelut, laitteet, ohjelmistot, tietohallinnon johtamispalvelut ja innovaatiot. Elmolla jokaisen tavoitteena on saada asiakas rakastamaan ICT:tä osoittamalla, kuinka mutkattomasti kaikki voi sujua. Elmon palveluksessa on yli 80 kovan luokan ammattilaista, ja liikevaihto vuonna 2020 oli 12,2 miljoonaa euroa. Lue lisää täältä.

Jaa artikkeli alla olevilla painikkeilla yrittäjätuttavillesi!

Alavuden yrittäjien aamubrunssi
Alavuden yrittäjien aamubrunssi
Jaa artikkeli