Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Alavuden keskustan valokuituyhteydet rakentanut kotimainen ja asiakasomisteinen ElmoNet on aloittanut Alavudella valokuidun toisen vaiheen myynnin. Tavoitteena on mahdollistaa ketterä jälkiliittyminen valokuituverkkoon: valokuidun kytkennät luvataan tehdä vielä vuoden 2024 aikana, kun tilaus on sisällä 30.6.2024 mennessä.  Nopealle tilaajalle on lisäksi rahanarvoinen kampanjaetu.  

Valokuidun hinta jälkiliittyjälle

Valokuituliittymän hinta Alavuden omakotitaloasiakkaille on  401 € + ElmoNetin osake 310 + kytkentämaksu 89. Itse laajakaistan käytöstä maksetaan käyttönopeuteen perustuvaa kuukausimaksua. Kaikki maksut tulevat ajankohtaiseksi vasta, kun palvelut on kytketty käyttöön. Valokuituliittymän saatavuuden voi varmistaa ja tilauksen tehdä ottamalla yhteyttä alueen myyntineuvottelijoihin. 

Nainen kesäauringossa säkkituolilla ElmoNetin Kylän nopein -paidassa. Kylän nopein netti myynnissä nyt myös Mänttä-Vilppulan Rusinniemessä.

Kampanja: Tilaa 30.6.2024 mennessä, saat kahden kuukauden ilmaiset kuukausimaksut! 

ElmoNet tarjoaa nyt Alavuden uusille liittyjille laajakaistan ilmaiseksi ensimmäisen kahden kuukauden ajaksi, kun tilauksen tekee 30.6.2024 mennessä. Edun arvo on jopa 199,80 €. Yhtiö on lisäksi mukana Alavus Ryskööt -markkinoilla, jossa valokuitutilauksen tehneiden kesken arvotaan Keskisen Kyläkaupan 100 euron lahjakortti.  

Tilaukset ja tiedustelut:

Otto Niemelä 
044 746 4254 
otto.niemela@elmonet.fi 

Jani Riekki 
050 467 5407
jani.riekki@elmonet.fi

Valokuidun saatavuus Alavudella hyvä – hinnoittelun selkeys auttaa asiakasta

Valokuidun saatavuus on Alavuden keskustan taajama-alueella hyvä. ElmoNetin runkoverkko ulottuu lähes puoleen talouksista ja verkkoa on mahdollista laajentaa kysynnän mukaan. ElmoNet pyrkii hinnoittelussaan läpinäkyvyyteen, sillä jo kuluttaja-asiamies on puuttunut kuumenneiden valokuitumarkkinoiden epäselviin hinnoitteluihin.

”Meille on tärkeä toimia pitkäjänteisesti. Takanamme on yli 125 vuotta historiaa, mikä tuo varmuutta, että toiminta on kestävällä pohjalla ja palvelut säilyvät paikkakunnilla jatkossakin”, liiketoimintajohtaja Jari Peltonen sanoo.

Hinnan lisäksi selkeys rakentamisaikataulussa on tärkeää. Kuluttaja-asiamiehelle on tullut kysymyksiä myös tilanteissa, joissa asiakas on tehnyt valokuitutilauksen ja maksanut ennakkoon, mutta minkäänlaista rakentamisaikataulua ei ole valokuituyhtiön puolelta annettu.

Valokuitu saatavilla myös Alavuden taloyhtiöihin ja yrityksiin

ElmoNetin valokuituliittymä on saatavissa myös taloyhtiöihin kuten rivi- ja paritaloihin. Taloyhtiöltä valokuitu vaatii yhtiökokouksen vahvistaman hankintapäätöksen. Taloyhtiöasiakkaita auttaa yhteyspäällikkö Tarja Virnes: Yritysasiakkaita alueella palvelee ElmoNetin tytäryhtiö, Elmo.

Taloyhtiön valokuitu:
Tarja Virnes
040 824 7871 
tarja.virnes@elmonet.fi  

Yrityksen valokuitu: 
Jani Valkonen
044 746 4237
jani.valkonen@elmo.fi  

 

Lue myös:

”Alavuden asukas: Valokuitu on takuu tulevaisuuteen”  

”ElmoNet investoi Pirkanmaan ja Keski-Suomen valokuituverkkoon yli 20 miljoonalla eurolla” 

Jaa artikkeli