Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Laskutus

Kysymyksiä ja vastauksia laskutuksesta

Tarvitsetko apua? ElmoNet auttaa numerossa 03 486 4300, arkisin 8.00–16.00.

Palveluidemme laskutusjakso on yksi kuukausi. Vähimmäislaskutusraja on 10 €/kk. Lähetämme laskun kuitenkin vähintään 6 kk välein, vaikka lasku jäisi alle vähimmäislaskutusrajan.

Paperilasku on maksullinen (3,90 €/lasku). Paperilaskun maksullisuus ei koske kertalaskuja. Uusilta asiakkailta ei peritä maksua ensimmäisestä jaksolaskusta.

Yrityksille paperilaskuveloitus on 1.4.2024 lähtien 10 € (alv. 0). Paperilaskuveloitus lisätään laskun loppusummaan.  Jos haluat säästää luontoa ja lompakkoa, suosittelemme siirtymään maksuttomaan e-laskuun tai verkkolaskuun

Yleisissä laskujen ja sopimusten sisältöihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä ElmoNetin asiakaspalveluun. Autamme mm. laskutietojen selvittämisessä, sopimustietojen tarkistamisessa ja sopimusmuutoksissa.  

Palvelemme ma-pe klo klo 8-16 numerossa 03 486 4300 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@elmonet.fi

1.5.2024 lähtien maksuneuvontaa, maksujärjestelyitä ja perintää hoitaa kumppanimme Ropo Capital. Ropo Capital palvelee itsepalvelukanavassa www.ropo-online.fi sekä puhelimitse 09 42461382 ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15.

 

Kyllä, mikäli eräpäivä on jo mennyt. Näissä tapauksissa eräpäivän siirtämisestä peritään 1.5.2024 lähtien maksu Ropo Capitalin palveluhinnaston mukaisesti.

Saat e-laskun käyttöösi kirjautumalla omaan verkkopankkiisi. Viereesi tarvitset ElmoNetin viimeisimmän laskun, josta näet viitenumerosi. Mene verkkopankissa kohtaan “Maksut ja e-laskut” ja valitse “Tilaa e-laskuja”. Hakemalla ElmoNetin laskuttajista ja syöttämällä viitenumerosi osoitettuun kenttään, saat aktivoitua e-laskutuksen. Huomaa, että pankkikohtaiset tarkemmat ohjeet löydät oman pankkisi verkkosivuilta. Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Ota yhteyttä