Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Vahannan nuorisoseuralle valokuituliittymä lahjoituksena

Ylöjärveläinen Vahannan Nuorisoseura on vuodesta 1950 toiminut yleishyödyllinen yhdistys. Pian se pääsee tarjoamaan entistä paremmat puitteet tilojensa käyttäjille, sillä paikallinen valokuituyhtiö ElmoNet päätti lahjoittaa nuorisoseurantalolle valokuituliittymän. 
 

 

Vakaa netti mahdollistaa nettipelit ja striimauksen

Nuorisoseurantalolla järjestetään monipuolista harrastustoimintaa ja tilaa vuokrataan myös juhla- ja kokouskäyttöön. Seuran omat varat eivät olisi riittäneet valokuituun, mutta lahjoituksen turvin Vahannassa voidaan varautua tulevaisuuteen – ja tarjota uudenlaista tekemistä, etenkin nuorille.

”4G-mobiililaajakaista on riittänyt talon etäohjattaviin sähkölukkoihin, mutta mobiilialustalle ei kannata pelaamista miettiä. Myös striimaus keskeytyi eräässä tilaisuudessa”, yhdistyksen sihteeri Jari Jauni valottaa ja jatkaa:

”Haluamme jatkossa kehittää ohjelmaa erityisesti nuorille ja siinä peli-illat ja muu netissä tapahtuva toiminta vaativat parempaa nettiä. Valokuidulla saamme vakautta ja nopeutta.” 

Valokuituyhteys on jo rakenteilla, ja käyttöön se päästään vihkimään alkuvuodesta 2025. Jatkossa sää tai käyttäjämäärät eivät pääse vaikuttamaan netin toimivuuteen.

Hyvä kiertää vastuullisen valokuituyhtiön kanssa

ElmoNetin johto antoi ajatukselle lahjoitukselle mielellään vihreää valoa, sillä yhtiön arvoihin kuuluu paikallisen hyvinvoinnin tukeminen. Liiketoimintajohtaja Jari Peltonen avaa yhtiön vastuullisuusajattelua:

”Haluamme, että kanssamme hyvä kiertää: kotimaisena toimijana tuomme työpaikkoja ja verorahoja Suomeen, hyödynnämme paikallisia osaajia ja tuemme paikallisia seuroja. Valokuitu on kestävä investointi, joten ei ole yhdentekevää, kenen kanssa sopimuksen tekee. Haluamme olla oikea valinta heille, jotka hakevat vastuullista ja kotimaista nettioperaattoria.”

 

Lue ElmoNetin vastuullisuudesta lisää täältä. 

ElmoNet on paikallinen, asiakasomisteinen ja 100 % kotimainen valokuituyhtiö. Se tarkoittaa vakautta ja palveluiden säilyvyyttä myös tulevaisuudessa.Jaa artikkeli