Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12. kannustaa valitsemaan vastuullisesti

Kotimainen valokuituyhtiö tuo työpaikkoja ja euroja Suomeen

Suomalaisen työn liiton järjestämää Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 1.12.2023 yhdeksättä kertaa. Päivän tavoite on muistuttaa, että valitsemalla kotimaisia tuotteita ja palveluita autamme pitämään työpaikat Suomessa ja kotimaan talouden pyörimässä.

Kotimainen valokuituyhtiö ElmoNet sai syksyllä liiton myöntämän Avainlippu-merkin tunnustuksena valokuitupalvelunsa kotimaisuudesta.

ElmoNet tuo omien, lähes 50 työntekijän lisäksi työtä kymmenille paikallisille tekijöille kuten maanrakentajille. Kotimaisuus ei kiinnosta kaikkia, mutta ElmoNetin tavoitteena on tehdä työnsä niin hyvin, että myös muilla kriteereillä ElmoNet on paras valinta valokuituyhtiöksi.

ElmoNet_myymala_kestavan_myivat
ElmoNet on kotimainen, asiakasomisteinen ja yli 125 vuotta vanha yhtiö.

Vastuullinen kuluttaminen kiinnostaa suomalaisia

Suomalaisen työn liiton teettämän selvityksen mukaan 55 % suomalaisista haluaisi kuluttaa nykyistä vastuullisemmin. Tiukkoina aikoina itselle vähemmän merkityksellisistä asioista ollaan kuitenkin valmiita karsimaan. Kotimaisuus on silti nosteessa.

Kuluttajien suomalaisia tuotteita ja palveluita kohtaan kokemat myönteiset asenteet näkyivät lisääntyneenä myyntinä. Talouden epävarmuuden jatkuminen saa kuluttajat kuitenkin pohtimaan yhä tarkemmin niin kulutustaan kuin valintojensa vastuullisuutta. Osta työtä Suomeen -päivän sanomalla on siten entistäkin konkreettisempi merkitys, sanoo liiton projektipäällikkö Merja Mantila.

Osta työtä Suomeen -päivässä voi olla mukana ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluita tai levittämällä tietoisuutta aiheesta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia #OstaTyötäSuomeen.

Tiesitkö tämän ElmoNetistä?

Ostamalla ElmoNet-valokuidun olet mukana kotimaisessa arvoketjussa, sillä:

  • Olemme yli 125-vuotias yhtiö, entiseltä nimeltämme Pohjois-Hämeen Puhelin.
  • Olemme osa Finnet-liittoa.
  • Työllistämme Suomessa.
  • Olemme asiakkaidemme omistama.
  • Rakentamamme valokuitu on kotimaisissa käsissä.
  • Teemme töitä alueidemme elinvoimaisuuden ja palveluiden säilyvyyden puolesta.

 

Lue lisää ElmoNetin historiasta ja omistuksesta täältä.

Jaa artikkeli