Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Muutoksia ElmoNetin laskutuspalvelussa

Laskutuspalvelussamme on tapahtunut muutoksia 1.5.2024 lähtien. Muutokset koskevat laskujen tilinumeroa, maksumuistutuksia ja perintää
sekä laskuihin liittyvää asiakaspalvelua.

Muutokset laskutuspalveluissa: 

  • Laskutuksemme tilinumero on muuttunut! Jos sinulla on käytössäsi e-lasku, verkkolasku tai suoramaksu, päivittyy tilinumero automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään – mutta jos saat laskun paperisena tai sähköpostiin, sinun tulee muistaa päivittää maksun saajan tilinumero verkkopankissasi!
  • Maksumuistutukset, maksuneuvonta ja perintä ovat siirtyneet kumppanillemme Ropo Capitalille. Ropo Capital tarjoaa laajat palveluajat ja -kanavat, mukaan lukien Ropo 24/7 -itsepalvelukanavan. Palvelumaksut määräytyvät Ropo Capitalin hinnoittelun mukaisesti.
  • Laskuihin liittyvä asiakaspalvelu jakaantuu kahteen: ElmoNetin asiakaspalvelu neuvoo jatkossa laskujen sisältöön liittyvissä asioissa; Ropo Capital vastaa laskujen maksamista koskeviin kysymyksiin.

 

ElmoNet rekryää tiimiinsä valoisaa valokuitu myyjää. Oletko se sinä? Hae nyt!

Laskuihin ja maksamiseen liittyvät tiedot löydät nettisivuiltamme mm. kohdista Sähköinen asiointi, etusivun yhteystiedoista sekä kohdasta Tuki ja ohjeet. Lisäksi asiakaspalveluiden yhteystiedot näkyvät tulevilla laskuillasi.

ElmoNetin asiakaspalvelu
03 486 4300
Palvelemme ma-pe klo 8-16
asiakaspalvelu@elmonet.fi

Ropo Capitalin asiakaspalvelu
09 42461382
Ropo Capital palvelee ma-pe 8-20 ja la 10-15
www.ropo-online.fi

Jaa artikkeli