Segment Pixel - Advertiser Pixel

Tampereen Leinolan lisämyynti on alkanut – valokuituliittymä nyt 0€!

Lue lisää
Avainlippu

F-Secure Total uudistuu

F-Secure Total uudistuu monipuoliseksi tietoturvapalveluksi. F-Securen TOTAL-palvelupaketti, joka sisältää erilliset SAFE, Freedome VPN ja ID Protection -sovellukset, uudistuu helmikuussa. Uusi F-Secure Total -palvelu yhdistää kolmen erillisen sovelluksen parhaita ominaisuuksia yhdeksi monipuoliseksi tietoturvapalveluksi. Laitteittesi, yhteytesi ja henkilötietojesi suojaus on jatkossa entistäkin kätevämpää.

Haluamme tarjota kotimaista ja maailman parasta tietoturvaa jatkossakin. F-Secure SAFE-palvelu päivittyy 15. helmikuuta alkaen F-Secure Total-palveluksi. Samalla sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia, kuten WiFi-suojaus ja henkilötietojen suojaus. Uudet ominaisuudet ja päivitys tulee saataville eri käyttöjärjestelmiin vaiheittain. Saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi, mikäli sinulla on vähintään 3 laitteen F-Secure TOTAL -palvelu.

Johtuen palvelu-uudistuksesta ja sovellukseen lisättävistä ominaisuuksista, olemme tarkistaneet nykyisen SAFE 1 palvelun hinnan, uusi hinta on 1.3.2023 alkaen 3,90 €/kk. Samalla tuomme myyntiin uuden kahdelle laitteelle asennettavan F-Secure Total 2 palvelun, jonka hinta on 4,90 €/kk.

Mitä uudistus tarkoittaa?

Nykyisen F-Secure TOTAL -palvelupaketin erillisten sovellusten ominaisuudet tuodaan samaan sovellukseen, jonka nimi on jatkossa F-Secure Total. Palvelun käyttö on kätevää, sillä jatkossa hallinnoit eri ominaisuuksia pelkästään yhden sovelluksen kautta.

Nykyinen F-Secure palvelu päivitetään 15.2.2023 alkaen F-Secure Total -palveluiksi seuraavasti:

  • F-Secure SAFE 1 on jatkossa F-Secure Total 1, joka sisältää seuraavat ominaisuudet

Pankkitoimintojen suojaus – Selaa Internetiä ja työskentele huoletta sekä hoida verkko-ostokset ja pankkitoiminnot turvallisesti.

Virustorjunta – Palkittu ohjelmisto* suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta.

WiFi suojaus – Suojaa yksityisyytesi myös suojaamattomassa julkisessa WiFissä. Kaikki liikenne on salattua, eikä sitä voi siepata.

Henkilötietojen seuranta – Yhdistää tietoturva-analyytikoiden työn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan ja etsii henkilötietojasi ilmenneistä tietovuodoista.

  • F-Secure Total 2 tai suurempi paketti, sisältää lisäksi

Salasanaholvi – Pienennä riskiäsi joutua henkilöllisyysvarkauksien uhriksi luomalla vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja ja synkronoimalla ne kaikkien laitteidesi välillä.

Tärkeää – nykyisten salasanojen yhdistäminen uuteen sovellukseen

Mikäli käytössäsi on ID Protection ja olet tallentanut salasanoja Holviin, tulee sinun yhdistää salasanat nykyisen palvelun ja uuden F-Secure Totalin kanssa. Yhdistäminen on helppoa ja ohjelma neuvoo sinua. Älä poista nykyistä ID Protection sovellusta laitteestasi ennen kuin olet yhdistänyt salasanasi uuteen palveluun. Suosittelemme myös, että otat palvelun käyttöön vähintään kahdessa eri laitteessa. Näin varmistat, että salasanasi pysyvät aina tallessa ja käytettävissä vaikka toinen laite rikkoutuisi. Uusi Total kannattaakin asentaa kaikkiin laitteisiin!

Näin otat uudet ominaisuudet käyttöösi!

Mikäli käytössäsi on mobiililaitteita, niin laite ilmoittaa, kun uusi sovellus on päivitettävissä. Windows PC ja Mac -laitteille päivitys tulee automaattisesti, kun laite on kytketty internettiin. Päivitykset tapahtuvat vaiheittain 15.2.2023 alkaen. Kaikki uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti kun laitteesi ohjelmisto on päivittynyt.

Suosittelemme, että otat uuden F-Secure Total -palvelun käyttöön heti, vaikka voitkin vielä käyttää erillisiä ID Protection ja FREEDOME VPN -sovelluksia.

Tarvitsetko apua palveluun liittyen?

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluun liittyen, asiakaspalvelumme auttaa: asiakaspalvelu@elmonet.fi.

Katso lisää F-Secure Total -palvelusta!

Jaa artikkeli