Ennakkomyynnissä: Jämsä: Vitikkala-Jaatilanrinne, Tampere: Kämmenniemi-Viitapohja-Aitolahti

Lue lisää!

Tietoturva

Kaikille laitteillesi

Kotimainen premiumluokan tietoturva meiltä

Pysy turvassa verkossa, suojaa yksityisyytesi, sekä säilytä salasanojasi turvallisesti. F-Secure TOTAL yhdistää maailman parhaat sinua suojaavat sovellukset yhteen tilaukseen. Turvaa omat ja perheesi laitteet helposti samalta käyttäjätililtä.

Tietoturva, VPN ja salasanojen hallintasovellus – yhdessä tilauksessa

 

SAFE Tietoturva

Palkittu tietoturvaohjelmisto, joka suojaa kotitaloutesi kaikkia laitteita viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta.

FREEDOME VPN Yksityisyydensuoja

Sovellus suojaa yksityisyytesi ja laitteesi Internetissä. Käytä julkisia Wi-Fi-verkkoja turvallisesti salatun yhteyden avulla.

KEY Salasonojen hallintasovellus

Helppokäyttöinen salasanojen hallintasovellus, jonka avulla voit tallentaa salasanasi turvallisesti ja käyttää niitä kaikilla laitteillasi.

F-Secure Safe               2,90 €/kk

F-Secure Total 3          6,90 €/kk

F-Secure Total 5          8,90 €/kk

F-Secure Total 8          11,90 €/kk

F-Secure Total 10       13,90 €/kk

F-Secure Total 15        21,90 €/kk

F-Secure Total 20     28,90 €/kk

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Ota yhteyttä

Kysymyksiä ja vastauksia tietoturvasta

Tarvitsetko apua? ElmoNet auttaa numerossa puh. 03 486 4300, ma–pe 8.00–16.00.

F-Secure FREEDOME on VPN-tuote, joka varaa kaiken verkkoliikenteen, salaa sen ja reitittää sen valitsemasi virtuaalisen sijainnin kautta. Virtuaalisen sijainnin etäisyys vaikuttaa nopeuteen. Palvelu suojaa verkkoliikenteen Windows-, Mac- ja Android-laitteissa OpenVPN:n avulla, jonka tekniset rajoitukset vaikuttavat siihen, että enimmäissiirtonopeus on noin 150 Mbit/s. Apple iOS -laitteissa käytetään OpenVPN:n sijaan sisäistä IPSec VPN:ää, jolla ei ole OpenVPN:n kaltaisia rajoituksia.

Kyllä voit jos käytössäsi on FREEDOME. Palvelu suojaa kaiken liikenteesi edes hakkeritkaan eivät voi lukea liikennettäsi vaan voit käyttää julkisia langattomia yhteyksiä huoletta missä tahansa.