Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

ElmoNet laajentaa valokuidun myyntiä Ylöjärvellä

Ylöjärven Siivikkalan omakotitaloalue on otettu ElmoNetin valokuituverkon kartoituksen piiriin. Ennakkomyynti alueella tarkoittaa, että mikäli alueelta saadaan tarpeeksi ennakkotilaajia 31.1.2022 mennessä, voidaan rakentamispäätös tehdä ja alue rakentaa kesällä 2022.

ElmoNetillä on entuudestaan Ylöjärvellä valokuitua Kurun seudulla. Tampereen puolella on rakentumassa Lielahden alue.

”Valokuidun osalta on tyypillistä, että saamme joltain alueelta tiedusteluja valokuidun saatavuudesta ja jos kyseinen alue päästään rakentamaan, seuraa kohta viereinen alue perästä. Näin ollen on todennäköistä, että myös Ylöjärvellä valokuitualue saattaa laajentua nopeastikin”, myyntipäällikkö Jari Liski kertoo.

Kilpailu valokuidun rakentajasta käy kiivaana

Niin Tampereella kuin Ylöjärvellä useampikin valokuituyhtiö on aktivoitunut myyntinsä osalta. Tämä selittyy osaltaan EU:n antamalla elvytysrahalla, joka on suunnattu juuri valokuituhankkeisiin. ElmoNet kokee jalansijaksi kilpakentällä vakaaksi.

”Emme ole uusi tulokas, vaan meillä on historiaa yli 120 vuotta, mikä tuo vakautta. Vakavaraisuus on tae myös ostajille: he voivat luottaa, ettemme myy niin sanotusti pikavoittoja ja mahdollisesti mene sitten nurin, vaan olemme rakentaneet hinnoittelumme ja toimintamallimme kestäväksi. Yksi tekijä siinä on asiakasomisteisuus”, Liski perustelee.

ElmoNetin valokuitu on ennakkotilattavissa Ylöjärven Siivikkalassa osoitteesta elmonet.fi/valokuitu/ylojarvi/.

 

Kuvassa on oranssilla merkitty Siivikkalan alue, joka on nyt ennakkomyynnissä.
Jaa artikkeli