Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Valokuitu myynnissä Keuruun Pappilanniemeen

ElmoNet laajentaa valokuituverkostoaan Keuruun alueelle. Jo aiemmin myyntiin tulleen Kurkiniemi-Seiponmäki-Lehtiniemi -alueen lisäksi myyntiin tulee nyt myös omakotitalojen valokuitu Pappilanniemen alueelle.  

Meillä oli entuudestaan tilaukset kahteen rivitaloon Pappilanniemessä. Alueella on myös Keuruun vuokratalojen kohde, joka saadaan samalla valokuidun piiriin, myyntijohtaja Jari Liski ElmoNetiltä kertoo.

Pappilanniemessä on arviolta 80 omakotitaloa ja vajaat 20 rivi- ja kerrostalokohdetta. Asukkaita alueella on yli 400.  

Myös vanhempi väki kiinnostui valokuidusta

Valokuidun tyypillinen ostaja on lapsiperhe, jossa laadukas nettiyhteys on tarpeen niin etätöitä kuin viihdettä ajatellen. ElmoNetin kokemuksen mukaan nyt myös vanhempi väki on herännyt valokuidun tarpeellisuuteen.  

Iäkkäämpi väki jää helposti yksin teknisten ongelmien kanssa, mutta valokuitu ei ole altis häiriöille kuten mobiiliyhteys. Asiointi netissä, jonne palvelut väistämättä menevät, on sujuvaa ja myös kaapeli-TV näkyy valokuidun varassa ongelmitta. Lisäksi valokuidun kanssa ei tarvitse pelätä, että teknologia vanhenisi ja tarvitsisi vaihtaa aina uuteen, sillä valokuitu toimii vielä 50 vuoden päästä, Liski valottaa.

Suur-Keuruu uutisoi aiemmin helmikuussa ElmoNetin valokuituhankkeista.  

Jutun voit lukea täältä. 

 

Jaa artikkeli