Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Jämsän Hallin ja Pihlaiston kylien laajakaistahanke – julkinen kuuleminen

Julkinen kuuleminen koskien laajakaistahanketta Jämsän kaupungin Hallin ja Pihlaiston kylässä

ElmoNet Oy suunnittelee optisen kuituverkon rakentamista Jämsän Hallin ja Pihlaiston kylän alueella n. 61 kiinteistölle. Tilaajaliittymät toteutetaan kiinteillä valokuituyhteyksillä, joilla tarjotaan vähintään 100Mbit/s symmetrisiä laajakaistayhteyksiä. Yhteysnopeudet ovat nostettavissa 1000Mbit/s asti. Valokuituhankkeen rahoittavat liittymän ottajat ja ElmoNet Oy. Investointihankkeeseen haetaan Keski-Suomen ELY-keskuksesta EU:n maaseuturahaston tukea.

Tällä kuulemismenettelyllä Keski-Suomen ELY-keskus pyytää operaattoreita ilmoittamaan, jos niillä on rakennettavalla alueella vastaavaa laajakaistaverkkoa, josta tarjotaan kuluttajaliittymiä, tai jos ne aikovat rakentaa alueelle vastaavaa laajakaistaverkkoa kolmen vuoden kuluessa tämän julkisen kuulemisen ilmoituksen julkaisemispäivämäärästä, joka on 14.6.2021.

Kuulutuksen nähtävillä pito

Tämä kuulutus pidetään nähtävillä 15.6.2021 – 17.7.2021 välisenä aikana ELY-keskuksen verkkosivuilla osoitteessa ely-keskus.fi/kuulutukset ja ElmoNetin verkkosivuilla osoitteessa elmonet.fi.

Ilmoitus

Ne operaattorit, joita tämä ilmoitus koskee, voivat tehdä ilmoituksen asiasta. Määräaika ilmoituksen jättämiselle on 14.7.2021 klo 16.00 mennessä. Ilmoitus pyydetään toimittamaan sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:

kirjaamo.keski-suomi(at)ely-keskus.fi ja veli.koski(at)ely-keskus.fi

Lisätietoja:

ElmoNet Oy       
Jari Liski Myyntijohtaja
044 746 4231
jari.liski@elmonet.fi

Keski-Suomen ELY-keskus
Veli Koski Maaseutuasiantuntija
0295 024 563 / 040 732 5916
veli.koski@ely-keskus.fi

Jaa artikkeli