Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

”Valokuidulla voit olla varma, että nettiyhteys toimii aina”

Myyntityö sekä valokuitu aiheena olivat tuttuja juttuja keuruulaiselle myyntineuvottelija Niko Ahoselle jo ennen aloittamistaan ElmoNetillä. Hän oppi jo varhain mielestään tärkeimmän myyjän ominaisuuden eli rehellisyyden, ja pitää siitä tiukasti kiinni.

 

Olen aito oma itseni ja puhun asioista rehellisesti. Se herättää ansaitusti luottamusta, jolloin kauppojakin syntyy. Ylipäätään elämässä pitäisi aina olla rehellinen ja sellainen kuin on, Ahonen kuvailee.

 

ElmoNet kartoittaa jatkuvasti alueita, joilla voisi olla kysyntää valokuituyhteyksille. Valokuitumyyjänä Ahonen ottaa alueen asukkaisiin yhteyttä puhelimitse tai silloin tällöin ovikelloa soittamalla selvittääkseen, millaisia netin käyttöön liittyviä tarpeita asukkailla on. Ahosen mukaan monella ensireaktio myyjään on epäileväinen. Kun faktapohjalta ottaa valokuituasian esiin ja kuuntelee asiakkaan tarpeet, niin yleensä syntyy hyviä keskusteluja. Yhä useammin valokuitu onkin jo tuttu asia, jolloin ensireaktio on, että hyvä kun soitit. Valokuidusta kiinnostuneet kyselevät myös itse aktiivisesti, milloin omalle alueelle saataisiin valokuitu.

 

Ahonen kertoo, millaisia kysymyksiä asiakkaat tavanomaisesti esittävät ja millaiset seikat askarruttavat valokuidun hankinnassa sekä käyttöönotossa.

 

Voinko tilata valokuidun omalle kotiseudulleni?

ElmoNetin asiakaspalvelusta voit tiedustella valokuidun saatavuutta alueellasi. Mikäli valokuitu tuntuu hyödylliseltä, kannattaa siitä vinkata naapureillekin, sillä valokuitu on koko naapuruston yhteinen projekti. Mikäli kiinnostuneita löytyy riittävä määrä, voidaan alue ottaa valokuiturakentamisen hankelistalle. Tilauksen yhteydessä tehdään esisopimus, joka astuu voimaan vain, mikäli hanke toteutuu. Laskutustakaan ei aloiteta ennen todellista asennustyötä. Jos kysyntää ei ole riittävästi, sopimus puretaan, eikä esisopimuksesta aiheudu tilaajalle kustannuksia.

 

Pärjään nykyisellä netilläni, miksi vaihtaisin sen valokuituun?

Valokuitu on paras nettiyhteys, mitä kotiin voi saada. Vaikka tässä hetkessä pärjää olemassa olevan netin kanssa, valokuidun etu on, että sillä pärjää myös tulevaisuudessa. Esimerkiksi tv-kuvan laatu paranee jatkuvasti, minkä myötä tarvitaan enemmän kaistaa. Valokuitua käyttäessä voit olla varma, että nettiyhteys toimii aina.

 

Pääsenkö koskaan eroon valokuidusta?

Ajatellaan vaikka tilanne, että olet ollut asiakkaana muutaman vuoden etkä halua enää käyttää valokuitua. Ilmoitat vain tarpeesi muutoksesta ElmoNetille, ja katkaisemme nettiyhteyden. Maahan asennettu valokuitukaapeli saa jäädä paikoilleen, vaikka nettisopimusta ei enää jatkettaisi.

 

Mitä etuja valokuidulla on?

Valokuitu asennetaan maan sisään, jolloin se on huomattavasti paremmin suojassa ulkoisilta häiriöiltä. Yhteys on yhtä hyvä molempiin suuntiin, eli lähetysnopeus on yhtä suuri kuin latausnopeus. Jos tekee paljon etätöitä ja osallistuu palavereihin verkossa, yhteyden on hyvä olla tällä tavoin symmetrinen. Valokuidulla on potentiaali vielä suurempiin nettinopeuksiin, kunhan ensin päälaitteet kehittyvät riittävästi. Pohja tälle on suositeltavaa olla jo olemassa. Valokuidun asentaminen nostaa myös asuntosi ja kiinteistön arvoa.

 

Viekö valokuidun asentaminen viikkoja?

Päinvastoin. Kun kaivaminen aloitetaan, tehdään useampi tontti saman päivän aikana, eikä tarvita suuria koneita. Jäljet peitetään siististi, ja pihan asfaltointikaan ei ole valokuidun kaivamiselle esteenä. Kokeneen maanrakennusurakoitsijan kanssa selvitetään aina toimivin keino asentaa kaapeli. Asiakas saa halutessaan myös antaa näkemyksensä valokuidun paikasta. Samoin sisäasennukset tehdään nopeasti ja sujuvasti, useampia liittymiä samana päivänä.

 

Miksi valitsisin valokuidun ElmoNetiltä?

ElmoNet on asiakasomisteinen, 100-prosenttisesti kotimainen yritys. Suhteessa muiden palveluntarjoajien kuukausimaksuihin ElmoNet on näistä edullisin. Liittymismaksut puolestaan vaihtelevat aina alueittain. Mukavat asiakaspalvelijamme kuulevat mielellään, mitä asiakkailla on mielen päällä ja selvittävät teille vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Luotettavuus sekä rehellisyys ohjaavat palveluamme ja ovat myös keskeisimpiä arvojamme. Meihin voi olla kätevästi yhteydessä täältä.

 

ElmoNetin myyntineuvottelija Niko Ahonen
ElmoNetin myyntineuvottelija Niko Ahonen

”Valokuidun kanssa ei tarvitse koskaan menettää hermojaan.”

 

 

Tarkista, onko kaivuri tänä kesänä kotinurkillasi

Tänä kesänä ElmoNetin valokuituverkko laajenee muun muassa Nikon kotikulmilla Keuruulla.

Katso paikkakuntakohtaiset rakenteilla olevat alueet.

 

Jaa artikkeli