Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Tuttu kasvo ElmoNetin valokuidun myyntijohtajaksi

ElmoNetin pitkäaikaisen ja pidetyn myyntijohtaja Jari Liskin jäädessä eläkkeelle 30.9. on tehtävään valittu jatkajaksi taloyhtiöille tuttu Jari Peltonen. Peltonen tuli ElmoNetiin vuonna 2016 ja on tehnyt pisimmän työuransa IT-alalla. Vilpittömäksi ja lämminhenkiseksi kuvattu Peltonen astuu uuteen rooliinsa innokkaana ja motivoituneena.

Isot on saappaat, mutta otan ne mielellään. Olemme tehneet paljon töitä yhdessä Jarin (Liski) kanssa, Ely-hankkeissa ja oikeastaan joka saralla. Myyntijohtajana vastaan jatkossa uusien valokuituhankkeiden hakemisesta ja valmistelusta sekä myyntitiimin ohjauksesta. On hienoa päästä kehittämään juuri tämän yhtiön tulevaisuutta, Peltonen sanoo.

Peltosen nimityksen myötä ElmoNetin taloyhtiömyyntiä tulee vahvistamaan Tarja Virnes, joka on aiemmin ansioitunut omakotitalojen liittymämyynnissä. Hänen rinnallaan taloyhtiöitä palvelee tuttuun tapaan Satu Heikkilä. Peltonen uskoo, että asiakkaille on mieluisaa, että tutut kasvot säilyvät.  

ElmoNetin myyntijohtajaksi on nimetty aiemmin taloyhtiöiden laajakaistoista vastannut Jari Peltonen.

Valokuidun ostamisesta on tullut kuluttajalle haastavaa

Peltonen sanoo suoraan, ettei kadehdi kuluttajia, jotka kuumenneessa valokuitumarkkinassa yrittävät valita itselleen sopivinta valokuituyhtiöitä. 

Jos jo laajakaistojen parissa työskentelevä joutuu pinnistelemään lukiessaan eri valokuituyhtiöiden sopimusehtoja, ei ole ihme, että kuluttajaa arveluttaa kirjoittaa nimensä sopimuspaperiin. 

Tässä ElmoNet on aina pyrkinyt toimimaan läpinäkyvästi: Liittymäsopimukset ovat avaimet käteen -hinnoiteltuja ja niin selkeitä, kuin mahdollista. Asiakaspalvelun tavoittaa helposti, jos on lisäkysyttävää liittymähinnoista tai palveluehdoista.

Se, millä pärjäämme, on paikallisuus ja vastuullisuus. Siinä missä monella valokuituyhtiöllä on taustalla pääomasijoittaja, me olemme kasvollisia ja asiakasomisteisia. Emme hae pikavoittoja vaan vastuullista palvelumallia, jossa asiakas on tyytyväinen pitkään. Varmaan sen vuoksi olemme toimineet yli 125 vuotta. 

 

Asiakkaiden kohtaaminen kasvotusten on ElmoNetiä

Peltonen puhuu mieluummin kohtaamisesta ja palvelemisesta kuin myynnistä. Missio tasavertaisesta tietoliikenteestä kyliin ja maakuntiin elää vankkana, vaikka ElmoNet on laajentunut myös kaupunkeihin kuten Tampereelle.

Olemme poikkeuksellisia siinä, että meitä kiinnostavat myös kylät ja hankkeet, jotka eivät valtakunnallisia operaattoreita kiinnosta. Meillä alkaa olla vankka kokemus Ely-hankkeista. 

Vaikka toimialue laajenee, paikallinen palvelu pysyy. ElmoNetin perinteisillä alueilla kytketään koko ajan uusia valokuituliittymiä, nostetaan liittymänopeuksia ja palvellaan lisäpalveluiden kuten kaapelitelevision ja kanavapakettien tilaajia. Peltonen näkee, että ElmoNetin tarjoama yhden luukun ratkaisu on myös uusille asiakkaille kätevä ja kannattava. 

Uuden myyntijohtajan työarkeen kuuluu jatkossakin paljon asiakkaiden parissa tehtävää työtä – ja hyvä niin!  

Viikonloppuisin on paljon kylätapahtumia, ja niissä olemme mielellään. Kaikki myynti ei tapahdu puhelimessa, vaan tuote, prosessi ja ratkaisu on kyettävä käymään läpi myös kasvotusten. Se on myös työn paras puoli, että saa mennä asiakkaiden luo.   

Jari Peltosen näkee asiakastilaisuuksissa jatkossakin, sillä kohtaamiset ovat työn paras puoli.
Jaa artikkeli