Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Pirkkalan Toivion valokuitu rakentuu 2022-2023

Kaivinkoneet ilmestyvät Pirkkalan katukuvaan, kun Toivion alueen valokuiturakentaminen alkaa! Vauhtiin päästään jo tänä kesällä, sillä ElmoNetin ennakkomyynti alueella poiki riittävästi tilaajia: kiitos alueen asukkaille aktiivisuudesta ja luottamuksesta kokeneeseen ja kotimaiseen valokuituyhtiöön.

Mikäli valokuitu kiinnostaa, vielä ehtii ja kannattaa toimia, sillä rakentaminen jatkuu koko kesän. Kaikkineen alueen pitäisi olla valmiina ja valokuidut kytkettynä tilaajien käyttöön heinäkuussa 2023.

 

Miksi juuri nyt on tärkeä toimia?

Kaivinkoneiden ilmestyminen katukuvaan on  valokuidun hankealueella asuville viimeinen merkki siitä, että on aika toimia, mikäli mielii saada kotiinsa varmatoimisen valokuidun ilman tarpeettomia lisäkuluja.

Valokuitu kaivetaan maan sisään, joten sen hankinta tulee aina edullisemmaksi rakentamisvaiheessa. Kun kaivinkone on mennyt oman tontin ohi, on sen saaminen paikan päälle uudelleen aina kustannuskysymys.

Tämän lisäksi tilaajan on hyvä huomioida seuraavat seikat:

  • ElmoNetin valokuidussa mitään maksuja ei tule maksettavaksi, ennen kuin palvelut on kytketty käyttöön.
  • Valitsemalla ElmoNetin valokuidun varmistat itsellesi kotimaisen, vakaan toimijan valokuidun, jonka kuukausimaksut ovat markkinoiden edullisimmat.
  • Vaikka olisit aikeissa myydä talosi, valokuitu on yhä useamman kodinetsijän kriteereissä. Valokuitu siis lisää kiinteistösi vetovoimaa ja nostaa sen arvoa.

Vielä ehdit Pirkkalassa mukaan valokuitukesään: 👋

elmonet.fi/valokuitu/toivio

 

Ps. Tiesitkö, että vaikkei alueellasi olisi valokuituhanketta, voit tehdä siitä aloitteen. Mene oman kuntasi sivulle osoitteessa elmonet.fi/valokuitu ja täytä aloitelomake kuntakohtaisella sivulla.
Jaa artikkeli