Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Leinolan lisämyynti on alkanut – valokuituliittymä nyt 0€!

ElmoNet on aloittanut valokuidun 2. vaiheen lisämyynnin Tampereen Leinolassa. Lisämyynti tarkoittaa, että jo rakennettuun valokuituverkkoon on kevään 2024 aikana mahdollista liittyä 0 € liittymämaksulla! 

Kun valokuidun tilaa 30.4.2024 mennessä, saadaan valokuitu kytkettyä alueen asukkaan käyttöön vielä vuoden 2024 aikana. Nyt on siis oikea aika toimia ja kytkeä koti varmatoimiseen nettiin, joka palvelee vuosikymmenet.

Miten valokuituun voi liittyä?

  1. Käyttämällä nettisivujemme osoitehakua. Jos osoite on rakennetulla alueella, ohjautuu hakija suoraan tilauslomakkeelle. (Huom. Lomake ei ole sitova! Olemme tämän jälkeen vielä yhteydessä.)
  2. Täyttämällä ja palauttamalla sopimuslomakkeen, joka on postitettu alueen asukkaille.
  3. Soittamalla asiakaspalveluumme, josta autamme eteenpäin.
Jari Peltosen näkee asiakastilaisuuksissa jatkossakin, sillä kohtaamiset ovat työn paras puoli.

Tuleeko liittymämaksun päälle muita maksuja?  

Asiakas maksaa käyttöönoton yhteydessä kertaluontoisen kytkentämaksun 89 € sekä ElmoNetin osakkeen. ElmoNet on asiakasomisteinen, kotimainen yhtiö, jonka kaikilla asiakkailla on hankittuna ElmoNetin osake. Osakkeen hinta on 310 € ja se on käyttöpaikkakohtainen. Toisin sanoen, jos kodista muuttaa, voi osakkeen myydä eteenpäin seuraavalle asukkaalle. Varsinaisesta laajakaistan käytöstä maksetaan kuukausimaksua, joka määräytyy valittavan nopeuden mukaan. Leinolan uusille asiakkaille on voimassa kampanjahinnat, joista voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.

 

Mitä mieltä ElmoNetin asiakkaat ovat?

ElmoNetin asiakastyytyväisyys on valokuituyhtiöiden huippua, sillä toimintamme perustuu rehellisyyteen, avoimuuteen, tavoitettavuuteen, vastuullisuuteen ja pitkään kokemukseen. Asiakastyytyväisyytemme viimeisimmässä Finnet-liiton toteuttamassa mittauksessa oli 4.4/5.

Näin valokuidun hankintaa kommentoi asiakkaamme Tampereen Lielahdesta:

Valokuidun hankkiminen tänään on nähdäkseni yhtä viisas päätös kuin se, että käväisee ostamassa tuulettimen jo vähän ennen kesän kovimpia helteitä, eikä vasta sitten, kun helleaalto on jo niskassa. ElmoNet on paikallinen toimija, mikä lämmittää sydäntä. Paikallisten palveluiden ja yritysten tukeminen on itselle tärkeä asia

Lisää asiakaskokemuksia voit lukea Ajankohtaisista.  

Tervetuloa tyytyväisten valokuidun ja laajakaistan käyttäjien joukkoon!  🌼

Jaa artikkeli