Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Keuruun Pappilanniemi saa valokuidun!

ElmoNetin ennakkomyynti Keuruun Pappilanniemen alueella kerrytti määräaikaan mennessä reilut 40 valokuituun liittyjää ja siten hankkeelle saatiin rakentamispäätös. Tämä tarkoittaa, että valokuidun rakentaminen alueella alkaa jo tulevana kesänä ja alkuvuodesta 2022 Pappilanniemen asukkaat voivat nauttia varmatoimisesta, kylän nopeimmasta netistä.

Keuruulla on alkamassa myös muita ElmoNetin valokuituhankkeita, kiitos aktiivisten asukkaiden. Monet ElmoNetin valokuituhankkeista alkavatkin paikallisten asukkaiden ansiosta.

Usein yksikin aktiivinen asukas voi saada valokuidun rakentamispäätöksen aikaiseksi. Se vaatii aktiivisuutta omalla asuinalueella: sitä, että kartoittaa naapurustosta valokuidusta kiinnostuneita ja välittää tietoa valokuidun hyödyistä. Me tulemme avuksi heti, jos alueella näyttää olevan riittävästi kiinnostusta valokuituun, myyntipäällikkö Jari Liski toteaa.

ElmoNetin kartoituksessa ja rakenteilla olevat asuinalueet löytyvät kuntakohtaisesti täältä. Oman kunnan alasivulla voi tehdä aloitteen valokuidusta täyttämällä sivuilla olevan lomakkeen.

Jaa artikkeli