Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

Kesätyöntekijä Jennika: ”Moni kysyy, miten saan valokuidun kotiin”

Kesä toi auringon ja aurinkoisen uuden asiakaspalvelijamme, kun Jennika Jalonen aloitti kesäkuussa ElmoNetin kesätyöntekijänä Ruovedellä. Jennika auttaa asiakkaitamme Ruoveden myymälässä arkisin klo 9-12 ja puhelimen päässä arkipäivinä aina klo 16 saakka.

Valtaosa asiakkaiden kysymyksistä ja tarpeista liittyy valokuidun liittymäsopimuksiin, valokuidun saatavuuteen tai kodin nettilaitteiden käyttöön.

Työssä pääsen kohtaamaan asiakkaita ja opettelemaan asiakaspalvelua. Teen esimerkiksi kuituasiakkaiden tietojen syöttämistä asiakasjärjestelmään ja ohjeistan modeemin käytössä. Moni kysyy, miten saan valokuidun kotiin, ja autamme siinä eteenpäin.

Työkaverina rinnalla ovat kokeneet kollegat Leena Moksu ja Kristiina Pasi. Kollegoissaan Jennika pitää Leenan täsmällisyydestä ja Kristiinan hyvistä opetustaidoista.

Kesätyössä ahkera ja kiinnostunut pärjää

Kesätyöntekijäksi pääsee, kun on innostunut ja aktiivinen: Jennikalle ElmoNet oli tuttu jo yläasteen TET-jaksolta, joten hän otti reippaasti yhteyttä tuttuun Leena Moksuun, kun kesätyöt alkoivat tulla ajankohtaiseksi. ElmoNetin järjestämän työhaastattelun jälkeen paikka varmistui ahkeralle tekijälle.

Haluan koko ajan tehdä jotain: tauoillakin keksin puuhaa, joten päivässä ei tule tyhjää hetkeä. Kesätyössä pärjää, kun on työhalukas, kiinnostunut ja valmis ottamaan vastaan erilaisia työtehtäviä. Omalta mukavuusalueelta on hyvä välillä lähteä, Jennika vinkkaa.

Jennikan kesätyö ElmoNetillä tulee jatkumaan heinäkuun loppuun, jonka jälkeen syksyllä starttaavat kolmannen vuoden merkonomiopinnot Virroilla. Tervetuloa ElmoNetin porukkaan, Jennika!

Jaa artikkeli