Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Kanavia vapaakatseluun joulun 2023 ajalle

Seuraavat kanavat avataan ilmaiskatseluun 16.-31.12. väliseksi ajaksi kaikille kaapeli-tv- ja ElmoNet Viihde -palvelun asiakkaille

 

Animal Planet HD Kaapeli-tv 131 / ElmoNet Viihde 81

Kanava tarjoaa syväluotaavan sekä mukaansatempaavan katsauksen eläinten valtakuntaan. Kanavalla yhdistyvät Animal Planetin laadukkaat luontodokumentit ja HD-lähetysten kristallinkirkas kuvanlaatu yhdessä tekevät eläimistä niin todellisen tuntuisia, että voit melkein tuntea niiden läsnäolon. Kanavalla on runsaasti dokumentteja eläinten kiehtovasta maailmasta.

MTV Juniori HD 154 / 57

Lasten ikioma kanava. MTV Juniori – lasten ikioma kanava, kaikenikäisille lapsille kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi. Juniorilla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joiden seurassa aika kuluu kuin siivillä!

MTV Urheilu 3 HD 413 / 54

Huippu-urheilua suorana ympäri vuoden. MTV URHEILU 3 – kanava näyttää huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden moottoriurheilun, jääkiekon, jalkapallon, ja tenniksen muodossa.

Haluatko katsella kanavia jatkossakin?

Löydät kanavat Discovery ja MTV Katsomo+ kanavapaketeista. Tutustu kanavapaketteihin: https://elmonet.fi/tv-ja-viihde/

Jaa artikkeli