Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Kaivinkoneet ilmestyvät! Katso, missä valokuiturakentaminen on alkanut

“Kevät tuli, lumi suli – kaivinkoneet esiin tuli!”   

Kevät on valokuiturakentamisen käynnistymisen aikaa. Valokuitukaapeli kaivetaan maahan, joten rakentaminen alkaa heti maan sulettua. 

ElmoNetillä kaivinkoneet ilmestyvät keväällä ja kesällä 2023 Ylöjärvelle, Pirkkalaan, Muurameen, Korpilahdelle ja Jämsään. Kaikilla näillä alueilla saatiin positiivinen hankepäätös, toisin sanoen riittävästi valokuidun ennakkotilaajia, joten valokuiturakentaminen voi nyt alkaa toden teolla. 

Ennen kaivinkoneen ilmestymistä omalle alueelle on myöhäisen linnun syytä napata mato – eli liittyä valokuidun tilaajaksi, mikäli mielii päästä osaksi varmatoimista tietoliikennettä. Katso tarkemmat aluekohtaiset aikataulut hankesivuilta. 

 

Liity tilaajaksi, ennen kuin kaivinkone menee ohi

Viimeiset tilaukset nyt rakennettaville ElmoNetin uusille valokuitualueille on syytä hoitaa ripeästi. Nopeiten tilaat valokuidun ottamalla yhteyttä oman alueesi myyjään. Yhteystiedot löydät oman alueesi hankesivulta.  

Entä, jos oma koti ei osu hankealueelle? Tuolloin voit tehdä valokuitualoitteen kaupunkisi sivulla olevalla lomakkeella (esim. elmonet.fi/ylojarvi). Riittävä määrä tilaajia samalta alueelta voi käynnistää valokuituhankkeen. Ole siis aktiivinen naapurustossasi! 

Jaa artikkeli