Segment Pixel - Advertiser Pixel

Alavudella on avattu valokuidun lisämyynti – tilaukset 30.6. mennessä!

Lue lisää
Avainlippu

Jämsän Alhojärvi-Partala-alueen laajakaistahanke – julkinen kuuleminen

Julkinen kuuleminen koskien laajakaistahanketta Jämsän kaupungin Alhojärven ja Partalan kylissä

ElmoNet Oy suunnittelee optisen kuituverkon rakentamista Jämsän Alhojärven ja Partalan kylien alueella n. 82 kiinteistölle. Tilaajaliittymät toteutetaan kiinteillä valokuituyhteyksillä, joilla tarjotaan vähintään 100 Mbit/s symmetrisisä laajakaistayhteyksiä. Yhteysnopeudet ovat nostettavissa 1000 Mbit/s asti.

Valokuituhankkeen rahoittavat liittymän ottajat ja ElmoNet Oy. Hankkeelle haetaan tukea Keski-Suomen ELY-keskuksesta EU:n maaseuturahaston tukea.

Tällä kuulemismenettelyllä Keski-Suomen ELY-keskus pyytää operaattoreita ilmoittamaan, jos niillä on rakennettavalla alueella vastaavaa laajakaistaverkkoa, josta tarjotaan kuluttajaliittymiä, tai jos ne aikovat

rakentaa alueelle vastaavaa laajakaistaverkkoa kolmen vuoden kuluessa tämän julkisen kuulemisen ilmoituksen julkaisemispäivämäärästä, joka on 1.10.2021

 Kuulutuksen nähtävillä pito

 Tämä kuulutus pidetään nähtävillä 1.10.2021 – 1.11.2021 välisenä aikana ELY-keskuksen verkkosivuilla osoitteessa ely-keskus.fi/kuulutukset ja ElmoNetin verkkosivuilla osoitteessa elmonet.fi.

Ilmoitus

Ne operaattorit, joita tämä ilmoitus koskee, voivat tehdä ilmoituksen asiasta. Määräaika ilmoituksen jättämiselle on 1.11.2021 klo 16.00 mennessä. Ilmoitus pyydetään toimittamaan sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:

kirjaamo.keski-suomi(at)ely-keskus.fi ja veli.koski(at)ely-keskus.fi

Lisätietoja:

ElmoNet Oy
Jari Liski, Myyntijohtaja
044 746 4231
jari.liski@elmonet.fi

Keski-Suomen ELY-keskus
Veli Koski, maaseutuasiantuntija
0295 024 563 / 040 732 5916
veli.koski(at)ely-keskus.fi

Jaa artikkeli