Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

ElmoNet myy ilmoituksensiirtoliittymät Tansec Oy:lle

ElmoNetin ilmoituksensiirtoliittymät siirtyvät liiketoimintakaupassa 1.10.2020 alkaen Tansec Oy:lle. Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, eikä tässä yhteydessä tapahdu muutoksia liittymien sopimusehtoihin tai hinnoitteluun.

ElmoNetin asiakkaiden nykyiset viranomaishyväksytyt ilmoituksensiirron liittymät on toteutettu Tansec Oy:n Telcont -tekniikalla ja Tansec Oy jatkaa palveluiden kehittämistä ja tuottamista nykyisille ElmoNetin asiakkaille.

Ilmoituksensiirtoliittymien laskutuksesta vastaa vielä toistaiseksi ElmoNet. Laskutus tulee siirtymään Tansec Oy:lle 1.11.2020. Ilmoituksensiirtojärjestelmän ylläpitoon liittyvät vastuut ja muut verkkoon liittyvät velvollisuudet siirtyvät Tansec Oy:lle 1.10.2020 alkaen.

Nykyisiin ja uusiin ilmoituksensiirtoliittymiin liittyvissä kysymyksissä Tansec palvelee puhelinvaihteessa 05-235 5500 sekä sähköpostiosoitteessa myynti@tansec.fi. Vikatilanteissa myös sähköpostiosoitteessa helpdesk@tansec.fi. Tansec Oy:n verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tansec.fi

Liiketoimintakaupasta antavat lisätietoja:

Vesa Kaaronen, toimitusjohtaja, Tansec Oy
puh. 050 63 010
vesa.kaaronen@tansec.fi

Juha Ahoniemi, toimitusjohtaja, ElmoNet
puh. 044 746 4210
juha.ahoniemi@elmonet.fi

Jaa artikkeli