Segment Pixel - Advertiser Pixel

Valokuidun lisämyynti on avattu Muuramessa – hyödynnä kampanja!

Lue lisää
Avainlippu

”Hanki valokuitu nyt – datamäärät kasvavat jatkuvasti”, vinkkaa insinööri

Moni kuluttaja pohtii, kannattaako valokuituyhteys hankkia omaan kotiin. Tampereen Lielahdessa asuvalle Marko Koivistolle päätös ilmoittautua ennakkotilaajaksi tilaisuuden koitettua oli helppo.

Kiinteän valokuituyhteyden ehdoton vahvuus on tasainen data. Se ei kyyki eikä ole altis häiriöille esimerkiksi helteillä, toisin kuin ilmalinjat.

Koivistolle tekniikan kärjessä oleminen on elämäntapa, mutta hän kehottaa myös nykyisellä nettiyhteydellä pärjääviä varautumaan huomiseen.

Valokuidun hankkiminen tänään on nähdäkseni yhtä viisas päätös kuin se, että käväisee ostamassa tuulettimen jo vähän ennen kesän kovimpia helteitä, eikä vasta sitten, kun helleaalto on jo niskassa.

Tampereen Lielahdessa asuvalle Marko Koivistolle valokuituliittymän tilaus oli helppo päätös

Tiedätkö, mikä kaikki kaistaasi kotona syö?

Marko Koiviston kodissa, kuten monissa suomalaiskodeissa nykyään, tiedonsiirtonopeus on arvossaan. Koiviston taloudessa käyttäjiä voi nettiyhteydellä olla samanaikaisesti neljä. Tällöin häiriötön data ja kaistan riittävyys ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Koivisto muistuttaa, että aktiivisen käytön lisäksi myös päivitykset syövät kaistaa. Esimerkiksi tietokoneen taustalla automaattisesti päivittyvät pelit saattavat hotkaista kymmeniä gigoja.

Jos herää vasta kaiken tökkiessä, on jo myöhässä

Asiaa pohdiskeleville kanssakuluttajille Koivistolla on selkeää faktaa päätöksen tueksi: datan määrä kasvaa jatkuvasti. Kodin yhteyksien suhteen on viisainta pyrkiä ratkaisuihin, jotka toimivat myös huomenna ja ylihuomenna.

Niin säästää sekä aikaa että hermoja.

Jos herää vasta siinä vaiheessa, kun kaikki lakkaa toimimasta, on jo auttamatta myöhässä. Kannattaa toimia niin sanotusti etupeltoon.

Insinöörinä työskentelevä Koivisto tietää mistä puhuu, sillä jo 7-vuotiaana alkaneen tietokone- ja peliharrastuksen lisäksi valokuitu on tullut tutuksi myös työn puolesta.

Otimme firmalle aiemmin kuidun ElmoNetiltä, ja se on toiminut hyvin. Siitä jäi hyvä maku.

Hinta yllätti iloisesti, osaaminen vakuutti

Kun Tampereen Lielahteen avautui mahdollisuus hankkia kotiin valokuitua, Koivisto tutustui vaihtoehtoihin ja totesi ElmoNetin ehdotuksen ja materiaalit vakuuttaviksi ja ammattimaisiksi. Iloinen yllätys oli myös erittäin kilpailukykyinen hinta valokuidun ensiasennuksessa ja liittymisessä.

Toki sekin, että ElmoNet on paikallinen toimija, lämmittää sydäntä. Paikallisten palveluiden ja yritysten tukeminen on itselle tärkeä asia, Koivisto summaa.

Peli- ja elokuvaharrastajille hienoja elämyksiä

Valokuitu on jo nyt tärkeä tai jopa välttämätön hankinta moneen kodin harrastukseen.

Kyllä telkkarista on kiva katsella Full HD-kuvaa, ja tulevaisuudessa kotiteatterissa myös 4K-lähetyksiä, kertoo Koivisto esimerkkeinä.

Koiviston tämän hetken suosikkeihin lukeutuu netissä pelattava War Thunder, jota voisi luonnehtia ajattelevan pelaajan realistiseksi tankkipeliksi. Koivisto osaakin kokemuksesta kertoa, että esimerkiksi Microsoftin Flight-simulaattorille 5K-näytöillä ei 100-megan kaapelinetti enää riitä. Valokuitu alkaakin olla ehdoton hankinta, jos taloudessa asuu yksikin peliharrastaja.

 

Lielahden Teivaalantie ennakkomyynnissä 28.6.2021 asti

ElmoNetin valokuitu Tampereen Lielahden alueella on nyt ennakkomyynnissä Teivaalantien alueella. Vain riittävä määrä ennakkotilaajia varmistaa valokuituhankkeen toteutumisen.

Jaa artikkeli