Myynnissä: Ylöjärvi (Mutala-Vahanta-Ylinen, Kurun Penkkilä), Tampere (Aitoniitynkatu), Jämsä (Muurajaisjärvi-Himoshuippu)

Tutustu ja tilaa!

Rekry: Oletko valokuidun valovoimainen supermyyjä?

Haemme kahta myyntineuvottelijaa:
Jämsä-Muurame-Keuruu alue
Orivesi-Mänttä-Jämsä alue

ElmoNet on Pohjois-Pirkanmaalla ja eteläisessä Keski-Suomessa vaikuttava paikallinen valokuitutoimija, jolta niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt saavat varmatoimisen netin sekä kattavat TV- ja viihdepalvelut. Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä myymään hyvää! Valokuitu on nimittäin elintärkeä elinvoimaisuuden mahdollistaja kylissä ja kodeissa – ja jatkaaksemme kasvua etsimme 10-henkiseen myyntitiimiimme kahta uutta myyntineuvottelijaa.

Työnkuva lyhyesti:
Vastaat kotitalouksien valokuitumyynnistä Jämsä-Muurame-Keuruu-alueella tai Orivesi-Mänttä-Jämsä-alueella. Voit tehdä töitä Mäntän, Ruoveden tai Virtain toimistollamme tai etänä. Teet aktiivista myyntityötä puhelimitse, asiakkaiden luona ja suunnittelet myyntiprojekteja yhdessä tiimisi kanssa.

Menestymisen edellytykset:
Odotamme aktiivista, avointa ja ulospäinsuuntautunutta työotetta. On tärkeää, että pystyt lähestymään ihmisiä mutkattomasti ja perustelemaan ymmärrettävästi valokuitulaajakaistojen edut kilpaileviin verkkoihin verrattuna. Koulutamme tehtävään, mutta kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Asiakastapaamisiin kulkemiseksi tarvitset ajokortin, mutta oma auto ei ole välttämätön.

Mitä tarjoamme:
Joustavan ja kannustavan työyhteisön, jossa työsuhteet ovat pitkiä, porukka viihtyy töissä ja arvostus sekä yksilöä että yritystä kohtaan ovat vahvat. Tarjoamamme työsuhde on vakituinen ja siihen kuuluvat henkilöstöedut, kuten liikuntapalvelut salitreeneistä ohjattuihin jumppiin. Kannustamme uuden oppimiseen ja siksi toimimme vahvasti tiiminä, toisiltamme oppien ja toisiamme tukien. Työssä on pohjapalkka ja provisio.

Hae mukaan nyt:
Mikäli haluat olla osa kasvavaa ja kehittyvää, yli 100 vuotta vanhaa yritystä sekä työskennellä myyntitiimissä, jossa juhlitaan onnistumisia ja opitaan jatkuvasti uutta, on tarjoamamme pesti sinua varten. Tuotteemme eivät ole lyhytikäisiä kertakäyttötuotteita, vaan pääset luomaan pitkiä ja tyytyväisiä asiakassuhteita tärkeän aiheen parissa.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen 4.12.2020 mennessä:
jari.liski@elmonet.fi

Lisätietoja:
Jari Liski, myyntijohtaja, ElmoNet
044 746 4231
jari.liski@elmonet.fi

Jaa artikkeli