Myynnissä: Ylöjärvi (Mutala-Vahanta-Ylinen, Kurun Penkkilä), Tampere (Aitoniitynkatu), Jämsä (Muurajaisjärvi-Himoshuippu)

Tutustu ja tilaa!

Rekry: Oletko ElmoNetin uusi valokuitumyyjä?

Haemme uusia valokuituasiantuntijoita:

Tampere-Orivesi-Ylöjärvi alue
Jämsä-Muurame-Keuruu alue

Virrat-Alavus-Ähtäri alue

Häiriötön ja toimiva netti on elintärkeä elinvoimatekijä kylille ja kodeille. Nyt sinun on mahdollista päästä edustamaan tuotetta, joka oikeasti tekee tulevaisuudesta kestävämmän ja toimivamman. ElmoNetin valokuitumyynti on käynyt kiivaana ja siksi haussa on nyt kaksi uutta valokuituasiantuntijaa.

Työnkuva lyhyesti:

Vastaat kotitalouksien valokuitumyynnistä Pirkanmaalla ja/tai Keski-Suomessa. Voit tehdä töitä osin etänä, mutta työ edellyttää myös “jalkautumista kentälle”. Siten valmius kulkea noin 100 km säteellä ja oma auto ovat välttämättömät. ElmoNet haluaa tarjota asiakkailleen paikallista ja kasvollista palvelua, joten työssäsi käyt tarvittaessa asiakkaiden luona ja olet mukana ElmoNetin tapahtumissa.

Menestymisen edellytykset:

Olet juuri oikea tyyppi ElmoNetille, jos sinussa on aktiivista, avointa ja ulospäinsuuntautunutta työotetta. Pystyt lähestymään ihmisiä mutkattomasti ja kertomaan ymmärrettävästi valokuitulaajakaistojen edut kilpaileviin verkkoihin verrattuna. Sinun ei tarvitse olla valmis valokuituasiantuntija; saat meiltä huolellisen perehdytyksen tehtävään. Kokemus asiakaspalvelutyöstä voi kuitenkin olla eduksi. Kulkemista varten sinulla tulee olla ajokortti ja auto.

 

Mitä tarjoamme:

ElmoNetillä pidetään huolta omista. Meillä on joustava ja kannustava työyhteisö, ja työsuhteemme ovat pitkiä. Porukka siis viihtyy töissä ja arvostus sekä yksilöä että yritystä kohtaan ovat vahvat. Tarjoamamme työsuhde on vakituinen ja siihen kuuluvat henkilöstöedut, kuten liikuntapalvelut salitreeneistä ohjattuihin jumppiin. Kannustamme uuden oppimiseen ja toimimme vahvasti tiiminä, toisiltamme oppien ja toisiamme tukien. Työssä on pohjapalkka ja provisio.

Hae mukaan nyt:

Mikäli haluat olla osa kasvavaa ja kehittyvää, yli 120-vuotiasta, vakavaraista ja asiakasomisteista yhtiötä sekä työskennellä myyntitiimissä, jossa juhlitaan onnistumisia ja opitaan jatkuvasti uutta, on tarjoamamme pesti sinua varten. Tuotteemme eivät ole lyhytikäisiä kertakäyttötuotteita, vaan pääset työskentelemään kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen tulee lähettää  17.10.2021 mennessä: jari.liski@elmonet.fi

 

Lisätietoja antaa myyntijohtaja ja valokuituasiantuntija Jari Liski:

Jari Liski, myyntijohtaja, ElmoNet
044 746 4231
jari.liski@elmonet.fi

 

Jaa artikkeli