Segment Pixel - Advertiser Pixel

Tampereen Leinolan lisämyynti on alkanut – valokuituliittymä nyt 0€!

Lue lisää
Avainlippu

Kesärekry: Oletko sinä kesätyöntekijämme?

ElmoNet on kotimainen, asiakasomisteinen, vakaa ja kokenut valokuiturakentaja, joka hakee kesätöihin aktiivista ja oma-aloitteista

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Ruoveden toimipisteelle suorittamaan keskuskoppien ja voimalaitteiden vuosihuoltokierrosta.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat toimialueemme keskus- ja mastokohteidemme tehtävät kiinteistöjen ja voimalaitteiden vuosihuolto ja tarkastukset.

Työskentelyalueesi on Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan alueella, joten työ edellyttää valmiutta matkustustyöhön työajan puitteissa. B-ajokortti on välttämätön, auton saat käyttöösi ElmoNetin puolesta.

Juuri sinä olet etsimämme henkilö, jos omaat seuraavia ominaisuuksia ja taitoja:

  • sinulla on itsenäinen, oma-aloitteinen ja reipas ote tekemiseen
  • käytännönläheinen työ motivoi sinua
  • intoa ja energiaa tarttua uusiin haasteisiin
  • perusymmärrystä kiinteistö- ja sähkötekniikasta.
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

ElmoNet on paikallinen, luotettava ja kokenut valokuiturakentaja ja yrityksellä on pitkä historia markkinassa ja sitä kautta myös alan vankka tuntemus. ElmoNet haluaa tarjota asiakkailleen kasvollista ja paikallista palvelua. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös valtakunnallisten mobiilioperaattoreiden kanssa. Sinun ei tarvitse olla alan asiantuntija, sillä työsuhteen alussa sinulle järjestetään perehdytys ja pääset osaavien kollegoiden avustuksella sukeltamaan valokuitumaailmaan.

ElmoNet tarjoaa sinulle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi modernin työntekemisen kulttuurin sekä itsenäisen työskentelymallin. ElmoNetillä pidetään huolta omista. Meillä on joustava ja kannustava työyhteisö, ja työsuhteemme ovat pitkiä. Porukka siis viihtyy töissä ja arvostus sekä yksilöä että yritystä kohtaan ovat vahvat.

Työsuhteen kesto on noin 4 kuukautta sopimuksen mukaan, tarkemmasta ajankohdasta on mahdollista neuvotella. Säännöllinen työaika on pääsääntöisesti virka-aikaan klo 7:30–16. Palkkaus ja työehdot määräytyvät sähköalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Laitinen (puh. 0443399572) seuraavina ajankohtina:

  • keskiviikkona 20.3. klo 9–11
  • keskiviikkona 27.3. klo 9–11

Laita hakemus palkkatoiveineen osoitteella rekry@elmonet.fi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 28.3.2024. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Jaa artikkeli