Segment Pixel - Advertiser Pixel

Phpoint- ja kotipoint-sähköpostipalvelu uudistuu 4.3.2024!

Katso käyttöohje
Avainlippu

Jämsän Lahdenkylä-Palsina-Kerte-alueen laajakaistahankkeen julkinen kuuleminen

Julkinen kuuleminen koskien laajakaistahanketta Jämsän kaupungin Lahdenkylän, Palsinan ja Kertteen alueella

ElmoNet Oy suunnittelee optisen kuituverkon rakentamista Jämsän Lahdenkylän, Palsinan ja Kertteen alueilla n. 56 kiinteistölle. Tilaajaliittymät toteutetaan kiinteillä valokuituyhteyksillä, joilla tarjotaan vähintään 100 Mbit/s symmetrisisä laajakaistayhteyksiä. Yhteysnopeudet ovat nostettavissa 10 000 Mbit/s asti.

Valokuituhankkeen rahoittavat liittymän ottajat ja ElmoNet Oy. Hankkeelle haetaan tukea Keski-Suomen ELY-keskuksesta EU:n maaseuturahaston tukea.

Tällä kuulemismenettelyllä Keski-Suomen ELY-keskus pyytää operaattoreita ilmoittamaan, jos niillä on rakennettavalla alueella vastaavaa laajakaistaverkkoa, josta tarjotaan kuluttajaliittymiä, tai jos ne aikovat rakentaa alueelle vastaavaa laajakaistaverkkoa kolmen vuoden kuluessa tämän julkisen kuulemisen ilmoituksen julkaisemispäivämäärästä, joka on 18.12.2023.

Kuulutuksen nähtävillä pito

Tämä kuulutus pidetään nähtävillä 18.12.2023 – 18.1.2024 välisenä aikana ELY-keskuksen verkkosivuilla osoitteessa ely-keskus.fi/kuulutukset ja ElmoNetin verkkosivuilla osoitteessa elmonet.fi.

Ilmoitus

Ne operaattorit, joita tämä ilmoitus koskee, voivat tehdä ilmoituksen asiasta. Määräaika ilmoituksen jättämiselle on 18.1.2024 klo 16.00 mennessä. Lausunto pyydetään toimittamaan turvapostina:

https://turvaviesti.ruokavirasto.fi/
sähköpostiosoite: kirjaamo@ruokavirasto.fi

Lisätietoja:

ElmoNet Oy
Jari Peltonen, Liiketoimintajohtaja, henkilöasiakkaat
044 746 4234
jari.peltonen@elmonet.fi

Keski-Suomen ELY-keskus
Leena Koponen
0295 026 043
leena.koponen(at)ely-keskus.fi

Jaa artikkeli